Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Antena3 Antena3,
Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat. continuă pe Antena3

Primele reactii din PSD dupa respingerea Rovanei Plumb

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa la ora 19 in urma respingerii definitive a Rovanei .

Lovitura pentru PSD. Un deputat a demisionat din partid

Mihaita Gaina, deputat PSD, a demisionat din partid. Acesta a informat conducerea Camerei Deputatilor ca demisioneaza din PSD si devine deputat neafiliat. Gaina se afla printre semnatarii motiunii.

Remus Lapusan demisioneza din PSD

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene, invitandu-i pe clujenii animati de valorile social-democrate sa intre in proiectul Pro Romania .

Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar

Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar. Desi se aflau in coloana, acestia au oprit ca sa-i ofere fetei primul ajutor. in scurt timp,.

Lovitura pentru PSD inainte de motiune. Un cunoscut parlamentar si-a anuntat DEMISIA

PSD a mai pierdut un deputat inainte de motiunea de cenzura a opozitiei.

Telefoane interzise in Romania: ce propune un senator PSD dupa cazul Caracal

Cazul Caracal a dat nastere unor initiative populiste, cum este si ultima propusa de un senator PSD. Daca in cazul cartelelor prepay vandute doar cu buletinul situatia e incerta, absurdul a.

Prima reactie a PSD dupa respingerea definitiva a RovaneiPlumb de catre comisia JURI: O CONSPIRATIE!

Vicepresedinte PSDGabriel Zetea acuza o conspiratie cu privire la respingerea definitiva a RovaneiPlumbde catre Comisia JURI. Zetea nu considera decizia JURI a fi un dezastru pentru PSD.

Asia: Un puscarias evadat a fost prins dupa 17 ani datorita unei drone. Barbatul traia in pustietate

Un prizonier care a reusit sa scape din inchisoare acum mai bine de 17 ani a fost in sfarsit gasit de autoritati. Barbatul traia in pustietate, intr-o grota din munti. Fugarul a fost privat de interactiunea umana de atat de mult timp incat i-a fost greu sa se inteleaga cu politia, scrie The Independent.

Un urangutan care a trait 20 de ani intr-o gradina zoo din Argentina, mutat intr-un sanctuar din Florida, dupa ce a primit aceleasi drepturi legale ca omul

O femela urangutan care ar fi fost retinuta ilegal in Buenos Aires, intr-o gradina zoologica, va fi mutata intr-un sanctuar din Florida dupa ce a devenit prima persoana nonumana din Argentina si a primit aceleasi drepturi legale ca omul, relateaza BBC.

Ireal! Ce a patit o femeie din Dambovita dupa ce s-a despartit de amant

Un barbat de 30 de ani din Targoviste a fost retinut, duminica, fiind acuzat ca a santajat, amenintat si hartuit o femeie cu care a avut o relatie, informeaza IPJ Dambovita. Potrivit sursei citate,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )