Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gest impresionant pentru victimele incendiului din Londra! Un baiat de sase ani si-a donat banii de buzunar pentru a da o mana de ajutor (FOTO)

B1 B1,
Gest impresionant pentru victimele incendiului din Londra! Un baiat de sase ani si-a donat banii de buzunar pentru a da o mana de ajutor (FOTO)

Un baiat in varsta de sase ani a intrat pe site-ul dedicat incendiului din Grenfell Tower pentru a-si dona banii pe care i-a strans cu scopul de a ajuta victimele care au nevoie de sprijin. continuă pe B1

The Sun: Bilantul incendiului din Londra ar fi ajuns la 65 de persoane decedate sau date disparute

65 de persoane ar fi murit sau ar fi disparut, in urma incendiului care a izbuncnit, in noaptea de marti spre miercuri, la un bloc cu 27 de etaje din Londra.

Cel mai recent bilant al incendiului din Londra: 30 de morti, incendiul nu pare sa fi fost provocat deliberat

Incendiul din turnul de locuinte sociale Grenfell din Londra s-a soldat cu cel putin 30 de morti, a anuntat vineri seful politiei metropolitane, Stuart Cundy, care a precizat ca aceasta cifra ar putea sa creasca, scrie AFP.

Peste 4,5 milioane de lire sterline au fost stranse din donatii pentru victimele incendiului de la Grenfell Tower

Peste 4,5 milioane de lire sterline au fost stranse pentru victimele incendiului de la Grenfell Tower, soldat cu cel putin 30 de morti si care a lasat zeci de oameni fara locuinte, relateaza Associated Press.

Un cuplu din Italia, printre victimele indendiului din Londra. Ultimele cuvinte adresate parintilor sunt cutremuratoare (FOTO)

Tragedie fara margini printre familiile victimelor care si-au pierdut viata sau nu au fost gasite in urma indcendiului din blocul Grenfell din Londra. Printre victime se numara si un cuplu de.

ALERTA! O CELEBRA VEDETA DIN ROMANIA, iN MIJLOCUL INCENDIULUI DIN LONDRA !!! IMAGINI DRAMATICE DE LA FATA LOCULUI !!! (FOTO)

Incendiul urias care a distrus un bloc de 27de etaje in Londra a fost surprins de una dintre vedetele de la noi, care se afla in locul respectiv in acel moment. Este vorba despre Denisa Botcari,.

Spune-le copiilor mei ca ii iubesc. Ultimul apel al unui batran surprins de incendiul din Londra - FOTO

O victima a incendiului din Londra a vorbit cu un prieten ultima data la telefon, caruia i-a transmis: Spune-le copiilor mei ca ii iubesc, potrivit Mirror. Tony Disson, in varsta.

Adele si-a facut aparitia la Grenfell Tower din Londra, unde a imbratisat si s-a oferit sa ajute victimele incendiului FOTO

Cantareata britanica Adele a aparut miercuri seara la Grenfell Tower din Londra pentru a oferi sprijin victimelor, la mai putin de 24 de ore dupa ce o o explozie teribila a devastat cladirea, omorand si ranind a sute de locuitori.

TRAGEDIE LA LONDRA! Bilantul incendiului din Grenfell Tower ar putea depasi 100 de morti (VIDEO)

Politia a confirmat ca 17 persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care a izbucnit la turnul Grenfell Tower din Londra. Bilantul deceselor ar putea sa creasca, Cautarea victimelor ar putea dura.

Doua linii ale metroului din Londra sunt partial suspendate in urma incendiului de la Grenfell Tower. Numarul persoanelor presupus decedate a ajuns la 58

Numarul persoanelor date disparute si presupus decedate in urma incendiului din Grenfell Tower vestul Londrei) a ajuns in prezent la 58, a anuntat sambata comandantul politiei metropolitane londoneze, Stuart Cundy.

Sute de disparuti dupa incendiul devastator din Londra. Bilantul provizoriu este de 17 morti si 78 de raniti

Familii intregi sunt date disparute in urma incendiului care a distrus un turn de 24 de etaje din Londra. Bilantul provizoriu este de 17 morti si 78 de raniti. Autoritatile britanice spun ins.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2302 seconds )