Libnet.ro
UNICEF

22:45

Experienta terifianta pentru o tanara din Iasi, care a fost la un pas de a fi strivita de tren. Ulterior, medicii i-au dat o veste socanta

Antena3 Antena3,
Experienta terifianta pentru o tanara din Iasi, care a fost la un pas de a fi strivita de tren. Ulterior, medicii i-au dat o veste socanta

O tanara de 26 de ani din Iasi a avut parte e o experienta infioratoare. A fost la un pas sa fie strivita de tren intr-un incident care s-a produs marti seara in localitatea Halaucesti. Tanara. continuă pe Antena3

O mama din Iasi a cumparat un ou de ciocolata pentru copilul ei. Cand s-a uitat mai bine a ramas fara cuvinte

O mama din Iasi a postat online ce a trait pentru ca toti parintii sa vada ce descoperire incredibila a facut. Ea a cumparat un ou de ciocolata, insa cand a ajuns acasa, a descoperit ca ciocolata pe care urma sa o.

Casatorie inedita in Romania. Un pilot din Iasi s-a insurat cu aleasa inimii sale la bordul unui avion

Casatorie inedita in Romania. Un pilot din Iasi s-a insurat cu aleasa inimii sale la bordul unui avion. Cununia a fost oficiata chiar de comandantul aeronavei iar la evenimentul special au participat atat rud.

Cod galben de inundatii pentru ruri din unsprezece judete

Hidrologii au emis duminica mai multe atentionari cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete, unde vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si viituri care pot provoca inundatii, avertizarile fiind in vigoare pana la ora 22. 00, relateaza News. ro.

Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea aproba noi tarife pentru parcarile din Bucuresti. Un sofer ar putea sa plateasca 10 lei pe ora in centru. in prezent tariful pentru o ora in zona 0 a Capitalei este de 1,5 lei.

Franta Autorul luarii de ostatici din Paris a fost retinut (VIDEO)

00Autorul luarii de ostatici din Paris a fost retinut. Acesta a fost prins dupa ce, atat el, cat si cei pe care ii tinea prizonieri dupa ce robotul multifunctional al politiei i-a udat, pentru.

Ministrul Educatiei: Lucram la un proiect gigant, de 400 milioane de euro, cu burse pentru elevii din rural cu prezenta la scoala si stimularea profesorilor de excelenta sa predea la tara

Ministerul Educatiei lucreaza la un proiect gigant, in valoare de aproximativ 400 de milioane de euro, adresat scolilor si elevilor din mediul rural, unde rata de parasire si de abandon atinge 25%. Anuntul a fost facut de ministrul Valentin Popa, care a precizat ca jumatate din suma se va duce, sub forma de burse, la elevii cu o prezenta de peste 80% la scoala. O alta componenta a proiectului prevede sustinerea financiara a profesorilor de excelenta sa primeasca ore in regim de plata cu ora in scolile din mediul rural.

Roman executat in stil mafiot pe o strada din Mexic. A fost impuscat in cap prin luneta masinii

Un barbat in varsta de 44 de ani originar din Craiova, a fost executat in stil mafiot pe o strada din Cancun, Mexic, sub privirile unui alt craiovean, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului condus de.

Un elev din Tulcea, care a suferit un accident de masina, a dat Evaluarea Nationala din spital

Un elev in clasa a VIII-a, din judetul Tulcea, a trebuit sa sustina prima proba a examenului de Evaluare Nationala de pe patul de spital. Copilul a fost lovit de o masina duminica si a fost internat .

Niculae Badalau se delimiteaza de vocile din PSD care il ameninta pe Iohannis: Eu nu sunt pentru suspendarea presedintelui (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca nu sustine ideea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va semna decretul de.

Sfaturi pentru antreprenorii din industria de fashion. Care e formula succesului unui business?

Un antreprenor care vrea sa isi dezvolte un business in industria de fashion trebuie sa fie capabil sa se adapteze schimbarilor, sa invete sa se reinventeze intr-o piata din ce in ce mai diversificata, a declarat Otilia Brailoiu, fashion designer, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )