Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gheorghe Dinca a cedat dupa 60 de ore de audieri. Dezvaluiri-soc in fata procurorilor

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca a cedat dupa 60 de ore de audieri. Dezvaluiri-soc in fata procurorilor

Gheorghe Dinca a cedat in fata anchetatorilor dupa 60 de ore de audieri si analize comportamentale. O spune psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care a reusit sa intre in mintea suspectului crimelor de la Caracal. continuă pe Antena3

Gheroghe Dinca a cedat dupa 60 de ore de audieri. Dezvaluiri-soc in fata procurorilor

Gheorghe Dinca a cedat in fata anchetatorilor dupa 60 de ore de audieri si analize comportamentale. O spune psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care a reusit sa intre in mintea suspectului crimelor de la Caracal.

Psiholog criminalist, marturisiri SOCANTE din CAZUL CARACAL: Dinca este un om rezistent. A cedat dupa 60 de ore de audieri! I-am zis ORI MOR EU, ORI MORI MATALE

GheorgheDinca, criminalul de la Caracal, este caracterizat de criminalisti ca fiind un om rezistent. Dorin Dumitran, psihologul criminalist care a incercat sa-l descoasa pe Gheorghe Dinca a povestit.

S-au spus multe despre Dinca, dar el este omul care i-a vazut adevarata fata. Ce a povestit psihologul criminalist despre tacticile monstrului

Gheorghe Dinca a cedat, in cele din urma, dupa 60 de ore de audieri si analize. Comisarul sef Dorin Dumitran este cel care a reusit sa patrunda in mintea monstrului din Caracal. Psiholocgul criminalist a rezolvat cazuri complexe de-a lungul anilor, dar recunoaste ca Dinca i-a dat mari batai de cap. Gheorghe Dinca a cedat, .

Autoritatile au luat chiar astazi decizia. Ce se intampla cu Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca

Astazi au avut loc noi audieri la sediul Politiei Romane in cazul Caracal. Autoritatile au luat o decizie importanta in privinta lui Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca. Ce se intampla cu Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal in urma anchetei preliminare, a fost arestat Gheorghe Dinca, proprietarul imobilului. Inculpatul a recunoscut .

Detalii infioratoare ies la iveala. Ce a facut Stefan Risipiteanu, dupa ce a vazut-o pe Luiza Melencu in masina lui Gheorghe Dinca

Cheorghe Dinca sicomplicele sau, Stefan Risipiteanu au fost adusi la DIICOT, pentru a fi pusi fata in fata, si pentru a da ultimele declaratii. Detalii halucinante, scoase din filmele de groaza, au iesit la iveala, procurorii DIICOT fiind oripilati de detaliile macabre, date de Dinca, in detaliu, despre cum a fost violata una din fete, .

Radu Banciu, dupa ce Gheorghe Dinca a anuntat ca e dispus sa dea interviuri televizate pentru 10.000 de euro: Poate ca nu poti sa-l intrebi direct daca le-a omorat pe cele doua fete (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia halucinanta a lui Gheorghe Dinca, care desi este principalul inculpat din dosarul Caracal, a anuntat, prin avocat,.

Tupeu fara limite. Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor. Ce informatii ofera la schimb monstrul din Caracal

Branza-i pe bani! Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, le cere bani jurnalistilor, oferind in schimb informatii. Despre ce detalii este vorba? Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor Cazul Caracal doua tinere disparute, Alexandra Mihaela Macesanu si Mihaela Luiza Melencu; 14 aprilie, respectiv 24 iulie. Alexandra Macesanu a apelat la 112 pe 25 .

Cazul Caracal, o noua etapa. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii: Mai sunt persoane implicate

Cazul Caracal a trecut la o noua etapa. Carmen Ogasanu, avocata familiei Melencu, arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii. Mai sunt persoane implicate. Cazul Caracal. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii Luiza Melencu, 19 ani, a disparut in data de 14 aprilie, iar cazul sau s-a legat de .

Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Ies la suprafata detalii socante, in cadrul anchetei din cazul Caracal. Gheorghe Dinca a facut de curand o declaratie cu totul neasteptata, in fata procurorilor, cand a recunoscut ce s-a intamplat cu Luiza Melencu, dar si cum a rapit-o pe data de 14 aprilie a acestui an. Marturiile in premiera ale criminalului din Caracal vor .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, despre Stefan Risipiceanu: Sunt probe biologice foarte puternice

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a ajuns miercuri la sediul DIICOT unde va avea loc confruntarea dintre clientul acestuia si Stefan Risipiteanu, complicele si vecinul lui Dinca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )