Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gheorghe Dinca, declaratii revoltatoare in fata anchetatorilor: Am crezut ca sunt prostituate

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, declaratii revoltatoare in fata anchetatorilor: Am crezut ca sunt prostituate

Gheorghe Dinca, presupusul criminaldin Caracal, a facut noi declaratii in fata anchetatorilor. Potrivit surselor Antena 3, Dinca ar fi spus ca tinerele sunt toate femei de moravuri usoare si le-ar fi. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu! Criminalul Dinca, declaratii revoltatoare: Facea aluzie sa-i dau bani si i-am oferit o partida de sex, dar se prefacea ca nu vrea

Gheorghe Dinca a facut duminica noi declaratii in fata anchetatorilor. Potrivit surselor Antena 3, Dinca ar fi spus ca tinerele sunt toate femei de moravuri usoare si le-ar fi aruncat bani Luizei si A.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor cum ar fi ucis-o pe Alexandra: Am crezut ca se preface

Gheorghe Dinca le-a furnizat anchetatorilor noi informatii importante atat despre crima, cat si despre actiunile pe care le-a facut dupa ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani. Surse din ancheta.

Ce nu-si aminteste Gheorghe Dinca despre Luiza, fata de 18 ani disparuta din aprilie. Spune ca a ucis-o, dar...

Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta in urma cu cateva luni. Gheorghe.

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu! Criminalul Dinca, declaratii uluitoare: Facea aluzie sa-i dau bani si i-am oferit o partida de sex, dar se prefacea ca nu vrea

Gheorghe Dinca a facut duminica noi declaratii in fata anchetatorilor. Potrivit surselor Antena 3, Dinca ar fi spus ca tinerele sunt toate femei de moravuri usoare si le-ar fi aruncat bani Luizei si A.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor cum ar fi ars trupul fetei de 15 ani si cum ar fi ucis-o si pe Luiza - surse

Gheorghe Dinca, ucigasul din Caracal, le-a spus anchetatorilor, la audierile de sambata, ca ar fi folosit vaselina si carton bitumat pentru cresterea temperaturii in butoiul in care ar fi ars trupul fetei de 15 ani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. in ceea ce o priveste pe Luiza, barbatul sustine ca ar fi ucis-o cu o lovitura de pumn, scenariu descris si in cazul Alexandrei, si i-ar fi aruncat cadavrul in Dunare.

Fiica lui Gheorghe Dinca detine terenuri de 1 milion de euro. Unde sunt si cum a intrat in posesia lor

Noi detalii despre afacerile familiei Dinca! Zilele trecute au iesit la iveala sumele exorbitante pe care nimeni nu credea ca le are Gheorghe Dinca in conturi. Acum, s-a aflat ca fiica acestuia, Daniela Dinca, detine terenuri in valoare de 1 milion de euro. Daniela Dinca, terenuri in valoare de 1 milion de euro Pe cat .

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

Marturia-soc facuta de Gheorghe Dinca, anchetatorilor. Criminalul ar fi pus-o pe Alexandra intr-un butoi si i-a dat foc - SURSE

Noi declaratii explozive apar in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a explicat modul cum a reusit sa scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul intr-un.

Filmul complet al unei tragedii revoltatoare. Cum a omorat-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie, a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in butoi ii.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat sambata ca barbatul coopereaza cu anchetatorii, Dinca sustinand ca a crezut ca cele doua adolescente Alexandra si Luiza erau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2448 seconds )