Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce nu-si aminteste Gheorghe Dinca despre Luiza, fata de 18 ani disparuta din aprilie. Spune ca a ucis-o, dar...

Antena3 Antena3,
Ce nu-si aminteste Gheorghe Dinca despre Luiza, fata de 18 ani disparuta din aprilie. Spune ca a ucis-o, dar...

Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta in urma cu cateva luni. Gheorghe. continuă pe Antena3

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Le-a luat pe fete la ocazie, credea ca sunt prostituate. A spus ca a lovit-o pe Alexandra, care a cazut, s-a lovit la cap si a murit (VIDEO)

Gheorghe Dinca recunoaste ca a ars trupul Alexandrei. Spune ca nu ar fi vrut sa o omoare, ci aceasta a cazut si s-a lovit mortal la cap, dupa ce el a lovit-o. Dezvaluirile le-a facut avocatul angajat de.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat sambata ca barbatul coopereaza cu anchetatorii, Dinca sustinand ca a crezut ca cele doua adolescente Alexandra si Luiza erau.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 ca a fost avocat din oficiu, de.

Fratele temutului criminal Ramaru, in fata casei lui Gheorghe Dinca: Ce treaba am eu cu handicapatul asta?! Ma, omule, te-ai sclerozat cumva?

Un incident neasteptat a avut loc sambata, 3 august 2019, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca de la Caracal. Fratele temutului criminal Ion Ramaru a venit pentru o rafuiala cu un jurnalist care a acreditat ideea ca Gheorghe Dinca ar fi ruda cu Ion Ramaru.

CRIME iN SERIE LA CARACAL Ce ar fi facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, in timp ce Alexandra cerea cu disperare ajutorul la 112

Apar noi informatii despre ce a facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, atunci cand Alexandra a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autoritatilor, spunand ca a fost rapita, violata si este.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

Gheorghe Dinca va ramane internat o saptamana. Ce au descoperit medicii cand l-au controlat pe suspectul din Caracal

Criminalul din Caracal care a devenit din nou suspect principal, din cauza probelor lipsa pentru incriminarea finala, va ramane internat in spital o saptamana. Ancheta bate pasul pe loc. Gheorghe Dinca ramane internat in spital o saptamana Gheorghe Dinca, subiectul principal al ultimei saptamani, ramane internat in spital timp de o saptamana. Acest lucru blocheaza .

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca.

Marturia-soc facuta de Gheorghe Dinca, anchetatorilor. Criminalul ar fi pus-o pe Alexandra intr-un butoi si i-a dat foc - SURSE

Noi declaratii explozive apar in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a explicat modul cum a reusit sa scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul intr-un.

Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul disparitiilor de la Caracal, va fi dus joi la sediul DIICOT din B.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )