Libnet.ro
UNICEF

19:15

Gheorghe Dinca, la DIICOT dupa declaratiile controversate - VIDEO

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, la DIICOT dupa declaratiile controversate - VIDEO

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la DIICOT, dupa declaratiile incendiare pe care le-a da ieri in fata procurorilor. Barbatul le-a spus ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu, ci aceasta a fost rapita de doi barbati din casa lui. Despre unul dintre ei, anchetatorii au aflat ca ar locui in Turcia. continuă pe Antena3

FOTO Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la DIICOT. Criminalul de la Caracal, mai slab si cu barba. Total transformat

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la DIICOT, dupa ce joi a fost audiat in cazul dosarului Caracal. Barbatul a aparut vineri dimineata, total schimbat. Fotografii au reusit sa surprinda imagini cu criminalul de la Caracal care nu mai seamana deloc cu cel pe care il stim de la audierile din vara. Gheorghe Dinca, .

Mama Alexandrei Macesanu, la sediul DIICOT: Stiind ca Gheorghe Dinca se afla acolo, imi batea inima atat de tare incat as fi sarit pe el

Gheorghe Dinca a fost dus din nou la DIICOT, dupa declaratiile neasteptate pe care le-a facut joi in fata procurorilor. Presupusul criminal din Caracal le-a spus oamenilor legii ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu, ci aceasta a fost rapita de doi barbati din casa lui.

Avocatul familiei Melencu arunca bomba. Gheorghe Dinca a confirmat oficial ca Luiza Melencu ar putea fi inca in viata

Gheorghe Dinca a fost adus la audieri, joi, la sediul DIICOT. Le-a oferit procurorilor detalii surprinzatoare, iar ancheta care dureaza de mai bine de jumatate de an se amplifica. Luiza Melencu ar putea fi inca in viata, iar barbatul de 66 de ani acuzat de crima a confirmat totul. Mai mult, avocatul familiei, Tonel Pop, .

Gheorghe Dinca, din nou la DIICOT: Noile declaratii dau peste cap planurile procurorilor(VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost adus joi dimineata la sediul DIICOT pentru a fi audiat de procurori. Citarea sa vine in contextul in care, in urma cu cateva zile, acesta li-a schimbat declaratiile, sustinand ca nu a uc.

Gheorghe Dinca da declaratii doar in scris. Monstrul din Caracal refuza sa mai raspunda procurorilor DIICOT

Gheorghe Dinca a fost reaudiat astazi de catre procurorii DIICOT in dosarul Caracal. Barbatul si-a schimbat recent declaratiile si a anuntat ca nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dinca, dus la sediul DIICOT pentru a-si studia dosarul (VIDEO)

Aparitie surpriza la DIICOT. Gheorghe Dinca a fost adus, miercuri, pentru a-si studia dosarul inaintea audierii care este programata joi. Dinca si-a schimbat declaratia si sustine ca nu a ucis-o pe.

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia. Planul pe care criminalul de la Caracal il pune in aplicare

Avocatii familiei Melencu au fost chemati, marti, la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Acesta ar fi spus ca nu a ucis-o pe Luiza. De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia Surse apropiate anchetei in cazul Caracal au sustinut ca Gheorghe Dinca s-ar fi razgandit in privita uciderii Luizei Melencu. Dinca ar fi .

Gheorghe Dinca, infatisare noua. Cum arata criminalul din Caracal dupa o jumatate de an de arest FOTO

Gheorghe Dinca a fost adus, in urma cu putin timp, la DIICOT. Totul dupa ce, ieri, Dinca a dat declaratii bomba, explicand ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu si ca fata a fost luata din casa sa de un barbat si o femeie. in cele sase luni de arest preventiv, Dinca si-a schimbat total look-ul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )