Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gheorghe Dinca, dus de anchetatori in padurea in care au fost gasite osemintele

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, dus de anchetatori in padurea in care au fost gasite osemintele

Gheorghe Dinca a fost dus in padurea de langa locuinta lui, in care au fost gasite osemintele. Criminalul a fost adus de politisti, inconjurat de anchetatori si mascati. La fata locului,. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, catre anchetatori: Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza

Criminalul Gheorghe Dinca si-a batut joc de anchetatori. Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza, asta le-ar fi spus criminalul din Caracal anchetatorilor, potrivit unor surse din ancheta,.

SMS EXPLOZIV DESCOPERIT in telefonul lui Gheorghe Dinca! ACESTA este MESAJUL care SCHIMBA TOT CE STIAM pana acum

Telefonul lui Gheorghe Dinca a fost verificat de anchetatori! Acestia au gasit in telefonul lui un sms care poate schimba totul! NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE.

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

Gheorghe Dinca, la adresa anchetatorilor: Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza

Gheorghe Dinca a fost dus astazi de anchetatori in padurea din Caracal, aflata in apropiere de casa groazei, unde chiar el a marturisit ca a aruncat oseminte de-ale Luizei. Criminalistii au gasit.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca.

Noi probe, gasite in casa lui Gheorghe Dinca dupa verificarile de duminica: Urme de sange, descoperite pe mai multe obiecte. DIICOT face noi precizari

Anchetatorii au ridicat, duminica, noi probe din casa lui Gheorghe Dinca. Primul loc verificat, duminica, a fost podul casei din Caracal, dupa care a fost cercetata din nou curtea barbatului, informeaza.

Psiholog criminalist, dupa ce alte oase au fost gasite intr-o padure din apropierea casei lui Dinca: E posibil sa gasim si alte victime

Liviu Chesnoiu a avut o prima reactie dupa ce oase au fost gasite intr-o padure din apropierea casei lui Gheorghe Dinca. Psihologul criminalist sustine ca trebuie sa dam credit acestor informatii. Se.

A treia zi de verificari la casa lui Gheorghe Dinca: Au fost luate probe si din locuinta, pentru prima data. Anuntul DIICOT

Echipele de politisti si procurori DIICOT au incheiat verificarile facute duminica, pentru a treia zi la rand, in locuinta lui Gheorghe Dinca si au fost ridicate noi probe care urmeaza sa fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar si despre haine care, la prima analiza, nu ar fi ale Luizei. Potrivit DIICOT, au fost gasite si ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, iar verificarile in locuinta si in masinile barbatului vor continua in zilele urmatoare, in prezenta acestuia.

UPDATE DIICOT: Perchezitiile de sambata din casa lui Dinca au vizat fixarea prezentei Luizei la locuinta acestuia Profilul ADN apartine Alexandrei cu o probabilitate de peste 99,9%

Anchetatorii au incercat, la perchezitiile de sambata facute in casa lui Gheorghe Dinca, sa gaseasca probe care sa arate prezenta fetei de 18 ani, Luiza, la locuinta lui Dinca, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. Ea a spus ca au fost gasite 3 urme biologice, fara a preciza despre ce este vorba, iar la ultima audiere Dinca ar fi dat noi indicii. De asemenea, reprezentantul DIICOT a spus ca analizele arata cu o probabilitate de peste 99,9% ca profilul ADN apartine victimei cu o probabilitate de peste 99,9%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )