Libnet.ro
UNICEF

18:30

SMS EXPLOZIV DESCOPERIT in telefonul lui Gheorghe Dinca! ACESTA este MESAJUL care SCHIMBA TOT CE STIAM pana acum

B1 B1,
SMS EXPLOZIV DESCOPERIT in telefonul lui Gheorghe Dinca! ACESTA este MESAJUL care SCHIMBA TOT CE STIAM pana acum

Telefonul lui Gheorghe Dinca a fost verificat de anchetatori! Acestia au gasit in telefonul lui un sms care poate schimba totul! NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE. continuă pe B1

Marturii cutremuratoare despre telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat.

Marturii cutremuratoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca.

G4media: Gheorghe Dinca ar fiamestecat vaselina cu carbid obtinand temperaturi superioare pentru a arde oasele

Potrivit G4media, care citeaza surse apropiate de ancheta crimelor din Caracal,Gheorghe Dinca ar fi ars cadavrul Alexandrei Maceseanu joi, 25 iulie, dupa orele 13:00 14:00, dupa ce ar fi ucis-o si s-ar fi intors din oras unde i-a aruncat telefonul si cartela.

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Probe noi, in curtea lui Gheorghe Dinca. Subsolul casei, interiorul si terenul aferent, verificate de la 0

Probe noi gasite in curtea lui Gheorghe Dinca! Ancheta pare macar acum sa fie mai aproape de un deznodamant? Ce s-a descoperit nou in locuinta primului suspect in cazul crimelor de la Caracal? Update: S-au mai gasit mai multe oase si bucati de carne. Nu se stie momentan daca acestea sunt de origine animala sau .

VIDEO Bataie si scandal la casa lui Gheorghe Dinca. Mama si bunicul Luizei au incercat sa intre peste cel care zice ca le-a ucis fata

O durere fara margini a fost surprinsa azi, 3 august, la casa lui Gheorghe Dinca. Adus de oamenii legii la locul crimei, acesta a fost la un pas sa fie linsat daca nu interveneau politistii. Mama si bunicul Luizei, fata disparuta in urma cu patru luni, au vrut sa intre pe proprietatea suspectului, fara sa .

Fost director din INTERPOL, despre Gheorghe Dinca: Un traficant de persoane nu violeaza si omoara victimele. Se ocupa doar de profit

Fostul director din INTERPOL pentru Europa de Est, chestorul Paolo Sartori, este de parere ca Gheorghe Dinca nu corespunde profilului traficantului de persoane. Acesta a explicat, pentru Digi 24, ca, de obicei,.

CAZUL CARACAL Testul cu poligraf al lui Gheorghe Dinca, amanat. Anchetatorii au decis reluarea cercetarilor din locuinta lui (VIDEO)

Procurorii DIICOT s-au razgandit si au decis reluarea, de vineri, a cercetarilorin locuinta lui Gheorghe Dinca, asta desi initial acesta era programat pentru testul cu poligraful, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )