Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gheorghe Dinca, in fata judecatorilor de la Tribunalul Slatina

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, in fata judecatorilor de la Tribunalul Slatina

Gheorghe Dinca a ajuns la Tribunalul Slatina, undeurmeaza sa fie audiat in fata judecatorilor. ------------ Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a. continuă pe Antena3

CAZUL CARACAL. Presupusa amanta a lui Gheorghe Dinca, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul Caracal. in fata anchetatorilor va ajunge luni si femeia care i-ar fi fost amanta lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia sa a plecat in Italia, potrivit RTV.

Rasturnare de situatie in cazul tragediei de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori

Apar informatii de ultima ora din ancheta de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori. Barbatul care a sustinut ca a fost sunat de trei ori de Dinca in seara rapirii.

Tribunalul Slatina a prelungit mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca

UPDATE 11:48Magistratii Tribunalului Slatinaau decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca 30 de zile,din 26.

Tribunalul Olt hotaraste astazi daca prelungeste mandatul de arestare pentru Gheorghe Dinca. Cercetarile continua la casa groazei

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 ani suspectat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, este dus astazi in fata judecatorului de drepturi si libertati de la Tribunalul Olt.

Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca pana pe 24 septembrie. Acesta nu a contestat decizia judecatorilor

Magistratii Tribunalului Olt au decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca 30 de zile, pana in 24 septembrie, transmite Mediafax.

Gheorghe Dinca va sta in arest cel putin pana in 24 septembrie. in fata judecatorului l-a reprezentat al cincilea avocat din oficiu

Tribunalul Olt a dispus, miecuri, 14 august 2019, prelngirea mandatului de arestare pentru Gheorghe Dinca. Inculpatul nu a contestat masura.

Gheorghe Dinca va fi audiat la Slatina. Procurorii cer prelungirea mandatului de arestare

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a ingrozitRomania, va fi adusmarti in fata magistratilor Tribunalului Slatina,in jurul orei 10:00, dupa care va merge in Caracal la locuinta sa.

Gheorghe Dinca va fi judecat la Slatina. Procurorii cer prelungirea mandatului de arestare

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a ingrozitRomania, va fi adusmarti in fata magistratilor Tribunalului Slatina,in jurul orei 10:00, dupa care va merge in Caracal la locuinta sa.

Femeia care a reclamat ca a fost violata de Gheorghe Dinca: M-a tras de par, m-a pus in pat, apoi in genunchi, apoi m-a dezbracat si mi-a facut peste tot

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea olteana Brancoveni, situata in apropierea orasului Caracal, a depus marti, 13 august, plangere la Politie reclamand ca a fost violata de Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal.

Buncarele din curtea lui Gheorghe Dinca vor fi daramate. S-a obtinut un nou mandat de perchezitie

Anchetatorii au revenit, luni, 12 august 2019, la casa lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Conform informatiilor din ancheta, se va trece la descoperirea gropilor betonate din curte, iar peretii proapat construiti vor fi daramati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )