Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gheorghe Dinca, gest ciudat in fata jurnalistilor. Si-a pus camasa in cap si s-a ghemuit, pentru a nu fi filmat

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, gest ciudat in fata jurnalistilor. Si-a pus camasa in cap si s-a ghemuit, pentru a nu fi filmat

Criminalul din Caracal a manifestat un comportament ciudat, in momentul in care anchetatorii l-au luat din casa sa pentru a-l duce din nou in arestul Politiei. Potrivit observator. tv, Gheorghe Dinca a fost. continuă pe Antena3

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Femeia care a reclamat ca a fost violata de Gheorghe Dinca: M-a tras de par, m-a pus in pat, apoi in genunchi, apoi m-a dezbracat si mi-a facut peste tot

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea olteana Brancoveni, situata in apropierea orasului Caracal, a depus marti, 13 august, plangere la Politie reclamand ca a fost violata de Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal.

Gheorghe Dinca, in fata judecatorilor de la Tribunalul Slatina

Gheorghe Dinca a ajuns la Tribunalul Slatina, undeurmeaza sa fie audiat in fata judecatorilor. ------------ Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a.

Avocatul familiei Luizei, despre Gheorghe Dinca. Rog sa fie foarte bine pazit

Avocatul familiei Luizei, fata care inca nu s-a demonstrat ca a fost omorata de Gheorghe Dinca, are anumite doleante catre autoritati. Tonel Pop cere cu disperare ca acesta sa fie pazit bine. Din ce cauza ii este atat de frica acestuia? Ce ar putea sa pateasca Dinca in spatele gratiilor? Tonel Pop, despre Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca va sta in arest cel putin pana in 24 septembrie. in fata judecatorului l-a reprezentat al cincilea avocat din oficiu

Tribunalul Olt a dispus, miecuri, 14 august 2019, prelngirea mandatului de arestare pentru Gheorghe Dinca. Inculpatul nu a contestat masura.

CAZUL CARACAL. Presupusa amanta a lui Gheorghe Dinca, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul Caracal. in fata anchetatorilor va ajunge luni si femeia care i-ar fi fost amanta lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia sa a plecat in Italia, potrivit RTV.

Digi 24: EXCLUSIV. Ancheta in casa lui Gheorghe Dinca. Scannerul adus a oferit deja primele indicii

Scannerul adus pentru a face verificari in curtea lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a oferit deja primele indicii anchetatorilor, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de la fata locului de reporterul Digi24 Carla Tanasie.

Tribunalul Olt hotaraste astazi daca prelungeste mandatul de arestare pentru Gheorghe Dinca. Cercetarile continua la casa groazei

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 ani suspectat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, este dus astazi in fata judecatorului de drepturi si libertati de la Tribunalul Olt.

Gheorghe Dinca va fi audiat la Slatina. Procurorii cer prelungirea mandatului de arestare

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a ingrozitRomania, va fi adusmarti in fata magistratilor Tribunalului Slatina,in jurul orei 10:00, dupa care va merge in Caracal la locuinta sa.

Gheorghe Dinca va fi judecat la Slatina. Procurorii cer prelungirea mandatului de arestare

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a ingrozitRomania, va fi adusmarti in fata magistratilor Tribunalului Slatina,in jurul orei 10:00, dupa care va merge in Caracal la locuinta sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )