Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Dinca, intampinat cu huiduieli la IML, unde a fost dus dupa ce a acuzat ca a fost batut

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Dinca, intampinat cu huiduieli la IML, unde a fost dus dupa ce a acuzat ca a fost batut

Principalul suspect in cazul de crima de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost dus la Institutul National de Medicina Legala, unde urmeaza sa fie supus unei expertize medicale, dupa ce a acuzat ca a fost batut in momentul descinderilor. continuă pe Adevărul

Gheorghe Dinca a cerut la IML certificat medico-legal. Sustine ca a fost lovit in timpul perchezitiilor

Gheorghe Dinca, suspectul crimelor de la Caracal, a fost dus joi dimineata, in jurul orei 10:00, la sediul IML. El sustine ca, atunci cand anchetatorii au decins la locuinta lui pentru perchezitii, l-au lovit cu picioarele atunci cand l-au imobilizat. Dupa aproximativ o ora si jumatate, a fost scos din sediu si dus inapoi la penitenciarul Jilava.

Surse IML: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt de om. Se incearca recompunerea scheletului

Fragmentele osoase descoperite in casa groazei din Caracal, acolo unde se presupune ca adolescenta Alexandra Mihaela Macesanu a fost ucisa de Gheorghe Dinca, au ajuns la IML Mina.

Cum arata Gheorghe Dinca, la o saptamana de cand e pe mana politiei. De la zambetul sfidator, la imaginea unui bunic persecutat

Gheorghe Dinca sustine ca a suferit vatamari in perioada in care a fost retinut de politie. Astazi, 1 august, a acompaniat vizita la IML cu o atitudine de care aproape ti-ar fi mila, daca ai extrage din imagine crimele monstruase pe care le-a infaptuit. Dinca, de la zambet sfidator, la imaginea unui bunic persecutat Gheorghe .

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. IML nu l-a programat pentru analize

Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, se aflala Spitalul Jilava. La opt zile de la disparitia Alexandrei, anchetatorii inca nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Mai mult, procurorii DIICOT l-au.

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

Gheorghe Dinca a fost dus la DIICOT Bucuresti pentru audieri

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost dus joi seara la sediul central al DIICOT, de la Penitenciarul Jilava, pentru a fi audiat de procurori, au transmis surse judiciare.

UPDATE Gheorghe Dinca, dus la Institutul de Medicina Legala dupa ce a sustinut ca a fost lovit de catre anchetatori

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost dus joi de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul National de Medicina Legala, pentru control medico-legal, dupa ce a sustinut ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori vineri dimineata, cand a fost facuta perchezitia in locuinta sa. La sosire, el a fost huiduit de mai multe persoane aflate in fata sediului INML.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, dus la INML pentru expertiza medicala, dupa ce a sustinut ca a fost lovit in momentul descinderilor (VIDEO)

UPDATE: Gheorghe Dinca ar putearamane in spital inca o saptamana, ceea ceva bloca accesul anchetatorilor DIICOT in casa sa. UPDATE: Gheorghe Dinca cere eliberarea unuicertificat.

Gheorghe Dinca va fi dus miercuri la Jilava pentru expertiza psihiatrica si pentru ingrijiri medicale. El sustine ca a fost lovit de anchetatori - surse

Gheorghe Dinca va ajunge, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Tot la Jilava, barbatul va primi si ingrijirile medicale solicitate.

Criminalul Gheorghe Dinca, dus in fata Instantei

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a ajuns marti dimineata laCurtea de Apel Craiova. Acesta a fost scos din arest, dupa care a mers la DIICOT pentru a semna actele necesare expertizei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )