Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum arata Gheorghe Dinca, la o saptamana de cand e pe mana politiei. De la zambetul sfidator, la imaginea unui bunic persecutat

Playtech Playtech,
Cum arata Gheorghe Dinca, la o saptamana de cand e pe mana politiei. De la zambetul sfidator, la imaginea unui bunic persecutat

Gheorghe Dinca sustine ca a suferit vatamari in perioada in care a fost retinut de politie. Astazi, 1 august, a acompaniat vizita la IML cu o atitudine de care aproape ti-ar fi mila, daca ai extrage din imagine crimele monstruase pe care le-a infaptuit. Dinca, de la zambet sfidator, la imaginea unui bunic persecutat Gheorghe . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca va ramane internat o saptamana. Ce au descoperit medicii cand l-au controlat pe suspectul din Caracal

Criminalul din Caracal care a devenit din nou suspect principal, din cauza probelor lipsa pentru incriminarea finala, va ramane internat in spital o saptamana. Ancheta bate pasul pe loc. Gheorghe Dinca ramane internat in spital o saptamana Gheorghe Dinca, subiectul principal al ultimei saptamani, ramane internat in spital timp de o saptamana. Acest lucru blocheaza .

Ajutor pentru Gheorghe Dinca? Proprietarul masinii albastre a intrat in vizorul politiei, dupa ce a incercat sa vanda duba pe net

Politia il cauta acum pe proprietatul masinii albastre care apare in imaginile video din ziua crimelor din Caracal. Acesta ar putea sa fi fost ajutorul lui Dinca. Proprietarul masinii din imaginile video din ziua crimelor, ajutorul lui Dinca? Oamenii legii il suspecteaza pe proprietarul masinii albastre pentru ca i-ar fi oferit lui Gheorghe Dinca ajutor .

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Ce s-a intamplat pe siteul Politiei, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra

Chiar daca Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a recunoscut ca a ucus-o pe Alexandra Macesanu, in lipsa unor dovezi clare, fata continua sa figureze la persoane disparute. Politistii din Olt au.

Lovitura de teatru in arestul Politiei. Ce a facut Gheorghe Dinca imediat ce a fost bagat dupa gratii. Procurorii DIICOT nu au mai putut face nimic

Procurorii DIICOT au facut demersuri in dimineata zilei de 29 iulie pentru a-l scoate din arest pe Gheorghe Dinca si a-l transporta sub escorta in zona Barajului de la Stoenesti, un baraj pe Olt, aflat la o.

Cum a obtinut criminalul din Caracal avizul psihologic pentru permisul auto, acum un an. Gheorghe Dinca, internat la psihiatrie de 8 ori

Dupa ce ca informatiile din cazul Caracal erau terifiante si ajungerea politiei la 19 ore, dupa 3 apeluri la 112, la casa criminalului au umplut paharul, s-a aflat ca Gheorghe Dinca fufuse deja in vizorul tuturor, dupa ce a ajuns la psihiatrie de 8 ori. Ce a patit, in urma cu un an, la avizul .

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, acuzat de uciderea celor doua adolescente in Caracal, va fi dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane pentru a fi testat cu aparatul poligraf, au declarat surse.

Gheorghe Dinca va fi dus vineri la sediul IGPR pentru testul cu aparatul poligraf - surse

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa lui Gheorghe Dinca

Crimele din Caracal au ingrozit Romania si au fost subiectul principal al stirilor la toate posturile de televiziunile. Si internetul a fost plin de informatii despre ororile din judetul Olt, iar casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata Google Maps, unde a primit mai multe recenzii si comentarii. Casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )