Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gheorghe Hagi acuza programarea din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Gheorghe Hagi acuza programarea din Liga 1

Suparat dupa 0-1 in deplasare cu FC Botosani, Gheorghe Hagi si-a varsat naduful pe programarea celor de la LPF a meciurilor din Liga 1. continuă pe Online Sport

Avancronica meciului Botosani - Viitorul. Cele mai tinere echipe din Liga 1

Ultimul meci al etapei a 18-a se disputa, luni seara, la Botosani intre echipa locala pregatita de Marius Croitoru si Viitorul lui Gheorghe Hagi.

Reactia lui Gheorghe Hagi la adresa FRF, dupa ce nu a fost invitat la tragerea la sorti pentru EURO 2020

La finele meciului dintre FC Botosani si FC Viitorul, finalizat cu 1-0 pentru gazde, Gheorghe Hagi a oferit o serie de declaratii vehemente.

Gheorghe Hagi face lumina: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Intrebati Federatia de ce!

Absent de la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020, eveniment care a avut loc la Bucuresti, spre uimirea tuturor celor prezenti, fostul mare international Gheorghe Hagi a facut lumina in acest caz.

Sportul romanesc, aproape de o noua tragedie: Team-managerul echipei de handbal de la Dinamo, transportat de urgenta la spital inainte de meciul din Liga Campionilor Acuzatii la adresa Federatiei

Dinamo produce senzatia in Europa in handbalul masculin unde isi domina clar grupa de Liga Campionilor! Dar in ciuda perfomantei impresionante pe care o realizeaza, dulaii au trecut duminica prin mari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )