Libnet.ro
UNICEF

1 Mai.

Avancronica meciului Botosani - Viitorul. Cele mai tinere echipe din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Avancronica meciului Botosani - Viitorul. Cele mai tinere echipe din Liga 1

Ultimul meci al etapei a 18-a se disputa, luni seara, la Botosani intre echipa locala pregatita de Marius Croitoru si Viitorul lui Gheorghe Hagi. continuă pe Online Sport

Asa am trait Botosani - Viitorul. Se joaca in conditii de iarna apriga (VIDEO)

Etapa a 18-a din Liga 1 s-a incheiat, luni seara, cu meciul FC Botosani - Viitorul.

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

Cele mai bune tinute purtate de Meghan Markle in 2019

2019 a fost un an extrem de aglomerat pentru Meghan Markle, dar asta nu a impiedicat-o pe Ducesa de Sussex sa se concentreze si pe stilul ei vestimentar. Iata cele mai bune tinute ale ei de anul acesta! .

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor.

Cele mai agresive rase de pisici. Felinele care pot deveni periculoase in preajma copiilor

Putine animale au reusit sa-si gaseasca un loc in sufletul oamenilor asa cum au izbutit pisicile. Nu intamplator, alaturi de caini, sunt printre cele mai populare animale de companie.

Un targ de Craciun din Romania a fost nominalizat printre cele mai frumoase 20 din Europa. Unde poate fi votat

O organizatie europeana cu sediul in capitala Belgiei, Bruxelles, a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

Iernile grele, calvarul romanilor. Cele mai crunte marturii despre suferintele aduse de iadul alb

Marturii despre cele mai grele ierni din istoria Romaniei arata cat de mult au suferit oamenii din cauza lor si, mai ales, a incompetentei autoritatilor.

Noi amenzi GDPR 2019: Tarom, banca ING si un salon de nunti, printre cele mai recente institutii amendate

Banca ING Romania, compania de stat Tarom si o mica firma care are un restaurant de nunti si botezuri sunt cele mai recente trei companii amendate in Romania in baza Regulamentului european de protectie a.

EURES: 869 locuri de munca, vacante in strainatate. Cine ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 869 de locuri de munca vacante, cele mai multe oferte fiind oferite de angajatorii danezi.

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Andrei

Pe 30 noiembrie, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei si apostolul care a raspandit crestinismul pe teritoriul tarii noastre. Pe langa cadoul pe care il oferiti celor care isi sarbatoresc onomastica, un mesaj, o declaratie, un SMS, o felicitare este binevenita. Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Andrei Andreea iti .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 1 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )