Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gheorghe Hagi, prima reactie dupa dubla lui Ianis: N-am avut lacrimi in ochi, era frig

B1 B1,
Gheorghe Hagi, prima reactie dupa dubla lui Ianis: N-am avut lacrimi in ochi, era frig

Ianis Hagi a fost eroul lui Glasgow Rangers in meciul de joi seara din Europa League dupa ce a marcat doua goluri superbe si a a adus victoria echipei sale 3-2 pe teren propriu, dupa ce a fost condusa cu 0-2 de Br. continuă pe B1

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA. Am vrut sa ajut pe cineva

Actorul Florin Petrescu, Axinte de la trupa de comedie Vacanta Mare, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigatiile intr-un dosar mai vechi, deschis pentru trafic de influenta, in care artistul are calitatea de suspect. Prima reactie. Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA Petrescu .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

Ianis Hagi, dupa dubla cu Braga - intreaga mea familie a fost in tribune, cred ca i-am facut mandri

Ianis Hagi a marcat doua goluri, joi, in meciul pe care echipa lui Glasgow Rangers l-a castigat, cu scorul de 3-2, in fata portughezilor de la Sporting Braga, in Liga Europa. Familia lui Ianis, in frunte cu Gheorghe Hagi, a fost in tribunele stadionului Ibrox Park, iar tanarul fotbalist spera ca si-a facut parintii mandri prin evolutia lui.

VIDEO Rangers - Braga 3-2 Dubla pentru Ianis Hagi; Echipa lui Steven Gerrard a revenit de la 0-2

Glasgow Rangers a revenit spectaculos in fata celor de la Braga, pe teren propriu, dupa ce a fost condusa cu 2-0, in prima mansa a 16-imilor Europa League. Ianis Hagi a fost omul meciului, reusind sa inscrie doua goluri pentru formatia din Scotia.

Hagi, in lacrimi dupa ce Ianis a devenit eroul serii in Scotia. Cum a reactionat la golurile fiului sau

Scena este a lui, a spus fostbalistul englez Steven Gerrard despre prestatia lui Ianis Hagi dupa ce a invins Sporting Braga, aproape de unul singur. Hagi a fost in lacrimi dupa ce fiul sau a devenit eroul serii in Scotia, lacrimand de mandrie. Hagi, in lacrimi dupa ce Ianis a devenit eroul serii in Scotia .

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a reusit sa o invinga pe Aryna Sabalenka, in trei seturi.

Prima reactie a concurentei de la Survivor Romania care i-a spart nasul adversarului sau intr-un acces de furie

Luptatoarea MMA Ana Pal, in varsta de 26 de ani, a reactionat pentru prima data cu privire la gestul sau necontrolat de a-l lovi cu capul in nas pe adversarul sau, Andrei Ciobanu 29 de ani).

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a invins-o pe Ons Jabeur in optimi la Dubai: A fost un meci foarte dificil. Ma bucur ca am castigat

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai. Romanca a spus ca a fost un meci dificil si obositor, dar ca se bucura foarte mult ca a iesit invingatoare.

Ana Pal rupe tacerea! Prima declaratie dupa ce l-a lovit pe Andrei! Nu a fost atat de grav

Dupa iesirea nervoasa pe care a avut-o la Survivor Romania, Ana Maria Pal a tinut transmita un mesaj prin care incearca sa lamureasca intreaga situatia. Buna, imi pare nespus de rau pentru ce.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )