Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Marmureanu, despre cutremurele recente din Romania: Nu au nici cea mai mica legatura cu urmatorul mare seism care va veni in zona seismica Vrancea Cand ar putea lovi un seism major

B1 B1,
Gheorghe Marmureanu, despre cutremurele recente din Romania: Nu au nici cea mai mica legatura cu urmatorul mare seism care va veni in zona seismica Vrancea Cand ar putea lovi un seism major

Un nou cutremur s-a produs, vineri, in Romania. Desi seismul a avut o magnitudine mica, Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP) arata ca acesta este al treilea seism din ultimele 24 de ore si al. continuă pe B1

Victor Ponta, despre situatia epidemiologica din Romania: Problema este ca nu am pregatit in cele 8 luni sistemul medical pentru al doilea val, pentru caveneau alegerile

Victor Ponta, presedintele partidului PRO Romania, a vorbit joi seara, in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV, despre circumstantele care au facut ca Romania sa fie nepregatita pentru al doilea val al.

Profetia lui Marmureanu despre un nou cutremur si fenomenul celor 5 seisme dintr-o singura noapte

Celebrul seismologul Gheorghe Marmureanu este recunoscut pentru predictiile sale seismologice. Bine, nu toate s-au adeverit, dar o parte din cele enuntate de domnisa sa, s-au adeverit. in ultimele 24 de ore au avut loc patru cutremure, in Vaslui, unul dintre ele cu magnitudinea de 4,2 grade. Seismologul Gheorghe Marmureanu, profetul Romaniei in ultima perioada, in .

Ce le transmite Gheorghe Marmureanu romanilor, dupa cutremurul devastator care a afectat Turcia si Grecia. Cand ar putea fi lovita Romania

Directorul onorific al Institutului National de Fizica a Pamantului, Gheorghe Marmureanu, a declarat vineri seara ca nu exista motive de teama pentru romani dupa cutremurul devastator care a afectat mai multe orase din Turcia si Grecia.

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

PostulB1 TV difuzeaza inexclusivitate in Romania documentarulAMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din.

Ministerul Educatiei vrea sa faca o harta a scolilor dezavantajate din Romania

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri ca incepe dezvoltarea unei Harti a scolilor dezavantajate din Romania, despre care spune ca va identifica nevoile generale reale si problemele specifice ale scolilor, de la lipsa infrastructurii - toalete, apa potabila -, pana la calitatea actului educational. UNICEF atragea atentia ca pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala.

Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania in luna octombrie. Anunt important

Anunt important despre ce se intampla cu pretul carburantilor din Romaniain luna octombrie. in tara noastra se regaseste cel de-al doilea cel mai mic pret la carburanti din UE, dupa vecina Bulgaria, releva ultimele date ale Oil Bulletin, o publicatie a Comisiei Europene. Romania, pe locul doi la cel mai mic pret la benzina si .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

10 pensiuni de basm din Romania. Aici trebuie sa iti faci toate vacantele la munte

Romania este o tara in care natura este uluitoare. Paduri, muntidelta cea mai bine conservata din Europa, vai uimitoare, vederi uimitoare. Toate fac parte din frumusetea pitoreasca a Romaniei. Nu numai natura este fantastica, ci si modurile de viata traditionale pastrate in sate, iar ecoturismul este practicat pe scara larga. in Romania rurala ai posibilitatea .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )