Libnet.ro
UNICEF

10:00

10 pensiuni de basm din Romania. Aici trebuie sa iti faci toate vacantele la munte

Playtech Playtech,
10 pensiuni de basm din Romania. Aici trebuie sa iti faci toate vacantele la munte

Romania este o tara in care natura este uluitoare. Paduri, muntidelta cea mai bine conservata din Europa, vai uimitoare, vederi uimitoare. Toate fac parte din frumusetea pitoreasca a Romaniei. Nu numai natura este fantastica, ci si modurile de viata traditionale pastrate in sate, iar ecoturismul este practicat pe scara larga. in Romania rurala ai posibilitatea . continuă pe Playtech

Drumul montan din Romania care iti ia rasuflarea. A fost asfaltat acum si asteapta turisti FOTO

Drumul montan din Romania care isi taie rasuflarea a fost asfaltat si asteapta vizitatori. Drumul de o frumuseterara este situat intre localitatile clujene Marisel si Maguri Racatau. Niste filmari cu drona dezvaluie ca drumul este unul dintre cele mai frumoase trasee turistice montane din tara noastra. Acesta este drumul montan din Romania care te lasa .

Satul din Romania locuit de sasi. Imaginile sunt ireale, desprinse din basme FOTO

Un sat din Romania este locuit numai de sasi. Imaginile din localitate sunt ireale si parca sunt surprinse din basme. Satul este situat pe valea Tarnavei Mici, in judetul Alba si aminteste inca de vremurile in care sasii erau majoritari aici. Satul Sona a fost locuit timp de secole de sasi, dar astazi, aici, mai .

Schimbari in anul scolar 2020-2021. Toti elevii din Romania trebuie sa afle anuntul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca trecerea la scoala online ar putea face ca tezele sa dispara in anul scolar 2020-2021. Scoala, altfel decat o stiam. Schimbarile anuntate de ministrul Educatiei: Tezele ar putea disparea in anul scolar 2020-2021 Ministrul Monica Anisie a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Viitor cu Clasa de la Pro .

VIOLETA ALEXANDRU: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie fata de septembrie

Ministrul Muncii, Violeta alexandru, anunta ca, numarul angajatilor activi din Romania, conform Revisal, este mai mare cu 7. 000 in octombrie fata de septembrie. Ministrul afirma, insa, ca ANOFM nu este un jucator importat pe piata de recrutare, iar in ceea ce priveste cursurile de formare, institutia este decuplata de evolutiile din piata. Institutia trebuie regandita, afirma ministrul Muncii, potrivit News.

Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania vine pe bursa in 2021. Agroland ar putea fi evaluata la peste 10 mil. euro

Agroland Business Systems, cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, vrea sa se listeze la bursa anul viitor, fondatorul evaluand in prezent compania la 10-15 milioane euro. Daca listarea s-ar realiza, Agroland ar fi primul retailer de acest.

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

O mare companie din Romania da afara mii de angajati. Pandemia ii duce la faliment

O companie mare din Romania da afara mii de angajati, din cauza pandemiei de coronavirus. Industria feroviara da semne de revenire dupa criza provocata de pandemie si ar putea sa treaca pe crestere din a doua jumatate a lui 2021, potrivit sefului Greenbrier, proprietarul producatorului roman de vagoane Astra Rail Industries din Arad. O companie .

Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania in luna octombrie. Anunt important

Anunt important despre ce se intampla cu pretul carburantilor din Romaniain luna octombrie. in tara noastra se regaseste cel de-al doilea cel mai mic pret la carburanti din UE, dupa vecina Bulgaria, releva ultimele date ale Oil Bulletin, o publicatie a Comisiei Europene. Romania, pe locul doi la cel mai mic pret la benzina si .

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

Bianca Dragusanu desfiinteaza o vedeta din Romania: O cartita disperata. Scandal in premiera intre cele doua

Bianca Dragusanu tuna si fulgera! Cunoscuta fosta asistenta de televiziune ingroapa imaginea unei soliste de la noi. Scandalul dintre ele i-a socat pe fanii care n-au inteles in prima faza ce ar putea avea acestea de impartit. Bianca Dragusanu: O cartita disperata. Iubita lui Bodi desfiinteaza o vedeta de la noi Scandal neasteptat intre doua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )