Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern in aceeasi zi in care i-a cerut demisia lui Dragnea

B1 B1,
Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern in aceeasi zi in care i-a cerut demisia lui Dragnea

Gheorghe Piperea a demisionat din functia de consilier al premierului Mihai Tudose pe probleme de fiscalitate, banking, piata de capital si insolventa. Decizia a venit in aceeasi zi in care avocatul a. continuă pe B1

Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern in aceeasi zi in care i-a cerut demisia lui Dragnea

Gheorghe Piperea a demisionat din functia de consilier al premierului Mihai Tudose pe probleme de fiscalitate, banking, piata de capital si insolventa. Decizia a venit in aceeasi zi in care avocatul a.

Avocatul Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern

Avocatul Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern. Stire in curs de actualizare.

Gheorghe Piperea a demisionat din postul de consultant onorific al premierului

Avocatul Gheorghe Piperea si-a anuntat, luni seara, demisia din functia de consilier onorific al primului-ministru, demisia sa survenind la cateva ore dupa un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Gheorghe Piperea si-a dat demisia din functia de consilier onorific al premierului, la cateva ore dupa ce ceruse demisia lui Dragnea

Avocatul Gheorghe Piperea a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose, la cateva ore dupa ce ii ceruse lui Liviu Dragnea sa demisioneze, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a acestuia intr-un nou dosar.

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Tudose, cere demisia lui Liviu Dragnea

Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, cere demisia din Parlament alui Liviu Dragnea, in contextul acuzatiilor care i se aduc, pentru a-si proba.

Gheorghe Piperea: Ratele vor creste, iar nivelul de trai va scadea simtitor

Inflatia de 4% si un curs al euro stabilit la 4,65 de lei sunt adevarate lovituri pentru economia tarii. Acest lucru il spun specialistii care sunt de parere ca prognozele anuntate de guvernatorul BNR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )