Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ghinionul lui Radu Mazare: conjunctura politica care i-a stricat planurile fostului edil constantean

Adevărul Adevărul,
Ghinionul lui Radu Mazare: conjunctura politica care i-a stricat planurile fostului edil constantean

Fostul edil al Constantei Radu Mazare ar putea fi adus foarte repede acasa, sustine consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau. Acesta atrage atentia ca noul presedinte al tarii sale a declarat toleranta zero pentru coruptie iar in scurtul rastimp de la alegeri a extradat mai multe persoane importante date in urmarire. continuă pe Adevărul

Radu Mazare a fost prins in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prins in Madagascar. Mazare era condamnat lanoua ani de inchisoare, definitiv, in dosarul retrocedarilor ilegale in care au mai fost condamnati si Cristi.

Radu Mazare, prins in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prins, ieri, in Madagascar. Politia precizeaza ca autoritatile din Madagascar au anuntat arestarea lui Mazare pentru sase zile.

Iubita lui Radu Mazare, audiata in Madagascar. Motivul pentru care a fost chemata de politisti

Iubita lui Radu Mazare a fost si ea luata la intrebari de autoritatile din Madagascar, dupa ce fostul primar al municipiului Constanta a fost arestat. Iubita lui Radu Mazare, Roxana Mihalache, a fost chemata la o sectie de politie din Madagascar pentru a fi audiata. Ea a fost pusa pe lista suspectilor autoritatilor locale dupa [] .

Cine este si cum arata Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazare. Ce facea cand fostul edil era retinut

Iubitei lui Radu Mazare i-a revenit, deocamdata, sarcina de a avea grija de complexul turistic pe care-l detine fostul edil al Constantei in Madagascar. Numele ei este Roxana Mihalache si e impreuna cu Mazare de mai multi ani. Iubita lui Radu Mazare n-a vrut niciodata sa fie prea mult in atentia presei, chiar daca este [] .

Cand a depus Radu Mazare cerere de azil politic si care a fost decizia autoritatilor din Madagascar

Radu Mazare a fost prins miercuri, 8 mai, in Madagascar si arestat pentru sase zile. El ceruse, insa, azil politic in aceasta tara. Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si se afla in custodia autoritatilor de acolo. Oficialii de la Bucuresti cauta acum sa demareze procedurile necesare pentru aducerea acestuia in tara, el [] .

Ce le-a declarat iubita lui Radu Mazare politistilor din Madagascar. Cu ce se ocupa in exil

Iubita lui Radu Mazare a fost audiata de politistii din Madagascar, care au chemat-o sa dea detalii despre afacerile fostului primar. Ancheta in cazul afacerilor lui Radu Mazare a inceput imediat dupa arestarea lui. El a fost prins de autoritatile din Madagascar si pus in spatele gratiilor pentru o perioada de sase zile. in tot [] .

incepe procedura de extradare a lui Radu Mazare: ce a decis Curtea de Apel Bucuresti

Oficialii de la Bucuresti, in frunte cu Ministerul Justitiei, pot incepe procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar al Constantei a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Ministerul Justitiei a trimis catre judecatorii Curtii de Apel Bucuresti o solicitare privind conditiile in care poate fi adus in tara Radu Mazare. Procedura de extradare nu [] .

Radu Mazare, retinut in Madagascar! A fost condamnat in acelasi dosar cu Cristi Borcea

Radu Mazare a fost prins in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Radu Mazare a fost condamnat in tara in doua dosare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut de autoritatile din Madagascar, potrivit G4Media. El are o condamnare definitiva la noua ani de inchisoare cu executare si inca una, de aproape [] .

MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze pe Radu Mazare si nu a facut nimic

Ministerul Afecerilor Externe MAE) stia ca Madagascar e gata sa il extradeze pe Radu Mazare, sustine consulul general onorific al Madagscarului la Bucuresti. Serge Rameau a spus ca MAE nu a raspuns solicitarii oficiale cu privire la eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare. Dupa condamnarea domnului Mazare am fost convocat de ministrul de [] .

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare, anunta Ana Birchall

Ministerul Justitiei va incepe in regim de urgenta procedurile pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, retinut de autoritati in Madagascar, a anuntat vineri ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ea a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce inseamna ca Ministerul Justitiei are la dispozitie doar doua zile pentru a trimite in Madagascar documentele care insotesc cererea de extradare, iar volumul de munca este foarte mare, dosarul avand peste 600 de pagini care trebuie traduse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )