Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gianina Carbunariu, directoarea Teatrului Tineretului din Piatra Neamt: Teatrul e al comunitatii, nu al vreunui partid INTERVIU

Adevărul Adevărul,
Gianina Carbunariu, directoarea Teatrului Tineretului din Piatra Neamt: Teatrul e al comunitatii, nu al vreunui partid INTERVIU

Gianina Carbunariu vorbeste despre scandalul iscat de spectacolul 98% Decizia corecta, acuzat de unii profesori, parinti si politicieni ca prezinta un limbaj vulgar. Directoarea Teatrului Tineretului din Piatra Neamt spune insa, ca piesa face lumina in problemele cu care se confrunta azi adolescentii si ca atitudinile de respingere vin din lipsa unei educatii in arta contemporana, dar si din cauza unor interese ce tin de campaniile electorale. continuă pe Adevărul

Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la Spitalul Piatra Neamt a fost externat

Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt fost externat vindecat de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, a declarat, vineri, pentru Mediafax, directorul institutiei, Florin Rosu.

Cum se simte acum medicul erou de la Piatra Neamt. Vesti bune de la medicii din Belgia

La aproape o luna de la incendiul devastator de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, vin vesti bune de la medicii din Belgia. Acestia au oferit informatii despre cum se simte acum mediul erou Catalin Denciu, dar si despre cat va mai trebui sa stea internat. Cum se simte Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra .

Catalin Denciu, medicul-erou de la Neamt, a fost detubat. Care este starea sa de sanatate

Medicul Catalin Denciu, carea intrat in flacari ca sa-si salveze pacientii in timpul incendiului de la Spitalul Judetean Neamt, a fost detubat. Doctorul este internat la Bruxelles, unde a ajuns in urma cu o luna, dupa incendiul de la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Piatra Neamt, in urma caruia 10 oameni au murit.

Starea medicului erou de la Piatra Neamt se amelioreaza. Catalin Denciu a trecut cu bine de mai multe operatii si a fost detubat

Starea de sanatate a medicului Catalin Denciu se imbunatateste. Eroulde la Piatra Neamt, care a sarit in foc sa-si salveze pacientii din salonul cuprins de flacari, este internat in Belgia,.

Singurul supravietuitor dupa incendiul de la Piatra Neamt a fost externat

Singurul supravietuitor din cei sase pacienti dusi la spitalul de la Letcani in urma incendiului de la Spitalul Judetean Neamt a fost externat, a declarat managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Florin Rosu, scrie News.

Cele mai noi informatii despre singurul supravietuitor al incendiului de la ATI din Piatra Neamt

Singurul supravietuitor al tragediei de la Neamt, acolo unde a fost un incendiu la sectia ATI a spitalului, a fost externat in aceasta saptamana, avand o stare relativ buna.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )