Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gica Hagi, declaratie fabuloasa despre Simona Halep, dupa calificarea acesteia in optimile de finala de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Gica Hagi, declaratie fabuloasa despre Simona Halep, dupa calificarea acesteia in optimile de finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Viktoriei Azarenka. continuă pe Adevărul

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon .

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simona Halep a obtinut o victorie entuziasmanta in fata Victoriei Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon. La finalul partidei, romanca a declarat ca partida nu a fost atat de usoara pe cat o arata scorul 6-3, 6-1) si ca nu se uita pe tablou pentru ca asta o ajuta sa nu simta presiunea.

Gheorghe Hagi: Simona Halep doar se antreneaza pana in semifinale

Simona Halep 7 WTA) a obtinut, vineri, calificarea in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, iar Gheorghe Hagi 54 de ani) a laudat prestatiile fostului lider mondial.

UPDATE Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon, dupa ce a SPULBERAT-O pe Victoria Azarenka in doua seturi. Cu cine va juca in meciul urmator

35: La finalul meciului, Simona Halep a oferit o declaratie de mare campioana. Nu a fost atat de usor precum o arata scorul. M-am simtit foarte bine pe teren, am fost pozitiva si increzatoare.

Sinteza Zilei. Gica Hagi: Cand faci un lucru, nu-l faci gandidu-te la bani

Gica Hagi, unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniea fost invitatul lui Mihai Gandea la Sinteza Zilei . Marele campion a marturisit ca destinul l-a ajutat sa investeasca in tineri, iar pentr.

Sinteza Zilei. Gica Hagi: Cand faci un lucru, nu-l faci gandindu-te la bani

Gica Hagi, unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniei a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei . Marele campion a marturisit ca destinul l-a ajutat sa investeasca in tineri, iar pentru a.

Simona Halep:M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihicCe spune despre Azarenka, adversara din turul 3

La conferinta de presa organizata dupa meciul castigat cu Mihaela Buzarnescu, din turul 2 de la Wimbledon, Simona Halep adeclarat ca este foarte multumita de jocul ei.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

Simona Halep, despre meciul cu Mihaela Buzarnescu: Am jucat bine amandoua. M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihic

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2, in turul al doilea de la Wimbledon. Fostul lider mondial a declarat ca partida a fost una de nivel ridicat si ca se simte pregatita pentru meciul din runda urmatoare, unde o va intalni pe Victoria Azarenka 40 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2546 seconds )