Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gica Hagi, implicat intr-un scandal fara precedent! Regele a rabufnit la adresa unui om important din fotbal

Playtech Playtech,
Gica Hagi, implicat intr-un scandal fara precedent! Regele a rabufnit la adresa unui om important din fotbal

Gica Hagi a provocat un scandal fara precedent in fotbalul european, dupa ce a rabufnit la adresa lui Razvan Lucescu si a facut referire si la patronul lui PAOK Salonic, Ivan Savvidis. Reactia regelui a venit dupa ce antrenorul echipei din Grecia a declarat ca nu toti jucatorii de la nationala U21 sunt buni si . continuă pe Playtech

Scandal fara precedent la TVR! Vedetele fac front comun cu Adelin Petrisor si Marina Almasan

Vedetele din TVR fac front comun cu Adelin Petrisor si Marina Almasan. Totul a pornit de la contractul pierdut de TVR pentru transmiterea festivalului George Enescu. in ultima vreme ati reusit sa-i revoltati si pe cei care mai ramasesera pasivi in privinta TVR, iar pe noi, cei din TVR, ne-ati umplut, inca o data, de .

Gica Hagi si Razvan Lucescu, scandal dupa Franta Romania. Si-au aruncat multe vorbe grele

Scandal imens in fotbal! Gica Hagi l-a atacat dur pe Razvan Lucescu in urma criticilor celui din urma adresate nationalei U21. De asemenea, si Cosmin Contra a fost tras la raspundere dupa ce s-a plans de lipsa de valoare a Ligii I. Gica Hagi il ataca dur pe Razvan Lucescu Gheorghe Hagi i-a adus critici .

Gica Hagi a reactionat dupa ce a aflat ca patronul celor de la PAOK Salonic vrea sa il dea in judecata: il asigur de respectul si aprecierea mea

Ivan Savvidis, patronul celor de la PAOK Salonic, s-a simtit ofensat de reactia pe care Gica Hagi a avut-o fata de o declaratie a lui Razvan Lucescu, antrenorul echipei sale. Potrivit presei elene, grecul a decis sa il dea in judecata pe Gica Hagi, care a tinut sa clarifice situatia printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

Situatie fara precedent! Doua trenuri plecate, ieri dupa-amiaza, din Timisoara, inca nu au ajuns la destinatie, in Mangalia

Situatie fara precedent!Doua trenuri plecate, ieri dupa-amiaza, din Timisoara, inca nu au ajuns la destinatie, in Mangalia. Ploaia torentiala cazuta duminica seara in sud-vestul tarii a dat.

Liliana Turoiu, presedintele Institutului Cultural Roman, vrea sa ajunga printr-o serie de artificii director al ICR Bruxelles: Situatie fara precedent si posibil conflict de interese

Liliana Turoiu, presedintele Institutului Cultural Roman, vrea sa se mute la Bruxelles, ca director al filialei ICR. Directorii filialelor ICR din strainatate sunt propusi, conform legii, de presedintele ICR. Liliana Turoiu a ajuns candidat la functia de director ICR Bruxelles dupa o serie de coincidente: a intrat in concediu pe 19 iunie si si-a delegat atributiile catre vicepresedintele Institutului, Mirel Talos. in aceeasi zi, ea a fost propusa director al ICR Bruxelles. Radu Carp, membru in Consiliul de conducere al ICR, a declarat pentru HotNews. ro ca situatia este una fara precedent si ar fi vorba despre un conflict de interese.

Gica Hagi, la un pas sa fie dat in judecata! Cui i-au starnit mania declaratiile Regelui

Ivan Saviidis, presedintele lui PAOK Salonic, ar planui sa-l dea in judecata pe Gheorghe Hagi, dupa ce Regele l-a numit pistolar, in cadrul unui schimb de replici cu Razvan Lucescu, antrenorul.

Gica Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Razvan Lucescu, luni seara, spunand ca a gresit flagrant spunand ca generatia actuala under 21 nu poate fi salvarea fotbalului romanesc. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo, a mentionat Hagi la Telekom Sport.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )