Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gica Popescu: EURO 2020, cel mai important eveniment sportiv organizat vreodata de Romania. Pe langa cele trei stadioane, vom avea si alte 400 de terenuri

B1 B1,
Gica Popescu: EURO 2020, cel mai important eveniment sportiv organizat vreodata de Romania. Pe langa cele trei stadioane, vom avea si alte 400 de terenuri

Pandemia de coronavirus a dus la amanarea competitiilor sportive pe intreg mapamondul, deci si a campionatului EURO 2020, programat in aceasta vara, competitie pentru care Romania era una dintre tarile. continuă pe B1

Gica Popescu: EURO 2020, cel mai important eveniment sportiv organizat vreodata de Romania. Pe langa cele trei stadioane, vom avea si alte 400 de terenuri

Pandemia de coronavirus a dus la amanarea competitiilor sportive pe intreg mapamondul, deci si a campionatului EURO 2020, programat in aceasta vara, competitie pentru care Romania era una dintre tarile.

EURO 2020 isi pastreaza denumirea chiar daca se va disputa in 2021

Comitetul Executiv al UEFA a hotarat sa pastreze denumirea de EURO 2020 pentru Campionatul European de fotbal mutat din vara acestui an in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

UEFA va plati in avans cluburile care au dat jucatori pentru nationale la EURO 2020

UEFA va plati in avans cluburile ce au furnizat jucatori pentru nationale la EURO 2020 si Liga Natiunilor. Este vorba de 676 de cluburi europene care vor imparti 70 de milioane de euro.

ITALIA: Deficitul va depasi 10% din PIB, cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani

Guvernul italian a acceptat vineri sa majoreze deficitul public la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani, pentru a finanta redresarea in urma pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Reuters si DPA.

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani, conform revistei FourFourTwo

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al.

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului.

De ce crede Nick Kyrgios ca Novak Djokovic nu este cel mai bun jucator din toate timpurile

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP, un tip care nu s-a sfiit de-a lungul timpului sa ii critice chiar si pe jucatorii din BIG 3. Australianul a precizat recent ca nu-l uraste pe Novak Djokovic, ca intelege ca oamenii sunt diferiti si ca are un motiv bine intemeiat pentru care nu-l va considera vreodata pe sarb drept cel mai bun din istorie.

Asa arata cel mai ieftin VW Golf 8

Ce primesti pentru 16. 094 euro + TVA 19. 153 euro TVA inclus)? O incursiune in configuratorul best-sellerului german ne releva adevarul: mult gri, putine butoane, dotari din belsug si. trei cilindri. Asa.

Cel mai bun smartwatch pentru tine. Cum alegi ceasul smart care ti se potriveste

Smartwatch-ul nu mai este considerat de multa vreme un accesoriu futurist sau un gadget la moda, ci un accesoriu foarte util de care omul modern are nevoie, zi de zi, pentru a-i face viata mai usoara.

Un barbat de 26 de ani este cel mai tanar pacient mort din cauza Covid-19 in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat persoana cea mai tanara, decedata la noi in tara, din cauz.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )