Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gica Popescu explica motivul pentru care a scapat Steaua de excluderea din Champions League

Adevărul Adevărul,
Gica Popescu explica motivul pentru care a scapat Steaua de excluderea din Champions League

Gica Popescu a comentat decizia Comisiei de Disciplina UEFA in cazul echipei Steaua, care risca sa fie exclusa din cupele europene din cauza implicarii finantatorului Gigi Becali in Dosarul Valiza. continuă pe Adevărul

Primele informatii ale ANCHETEI tragediei din Muntenegru. Motivul pentru care soferul ar fi pierdut controlul volanului

Primele informatii din ancheta arata ca soferul autocarului a fost, cel mai probabil orbit de lumina soarelui, cand a iesit din tunel, si a pierdut controlul asupra vehiculului, in curba. Anchetatorii au.

Gica Popescu face lumina: Va spun de ce ma retrag cu adevarat

Fostul capitan al echipei nationale, Gica Popescu, a precizat adevaratul motiv pentru care se retrage de la carma echipei Chindia Targoviste. El sustine ca jocurile de culise din fotbalul romanesc l-au determinat sa ia aceasta decizie.

Gica Popescu despre soarta Universitatii Craiova: Mititelu a gresit, dar nu poate fi condamnat

Intr-o perioada in care Cetatea Banilor da in clocot si tot felul de variante sunt vehiculate pentru revenirea Universitatii Craiova in fotbal, fostul jucator al Stiintei Gica Popescu vorbeste despre cum s-a ajuns in aceasta situatie dificila.

Veste tragica pentru Gica Popescu aflata chiar azi. Ar putea parasi Chindia

Chindia Targoviste, echipa la care fostul international Gica Popescu e principalul asociat, a retrogradat ieri in liga a treia ca urmare a rezultatului inregistrat in meciul restanta dintre Sportul Studentesc si Rapid Suceava 2-5), programat initial in urma cu mai bine de o luna.

Gica Popescu: In 2014 vom avea un nou presedinte la FRF

Fostul mare international Gica Popescu a vorbit, joi seara, despre viitorul sau in fotbalul romanesc si posibilitatea de a prelua functia de presedintele la Federatia Romana de Fotbal.

Gica Popescu, la un pas sa plece de la Targoviste! Reactia Chindiei: Ramane cu sufletul alaturi de noi!

Proiectul fotbalistic inceput la Targoviste in 2010 e aproape sa se destrame. Asociatul cu cel mai important capital de imagine, Gica Popescu, si-ar putea anunta retragerea de la FC Chindia dupa ultimul meci din Liga a II-a, restanta Sportul Suceava, programata maine seara in Giulesti.

CCR a publicat argumentele juridice pentru care a respins Statutul alesilor

Judecatorii de la Curtea Constitutionala CCR) au publicat argumentele juridice pentru care au respins superimunitatea, la solicitarea presedintelui Traian Basescu, transmite Realitatea. net.

Studiu CE: Consumatorii nu primesc viteza de transfer internet pentru care platesc

Consumatorii europeni nu primesc viteza de transfer internet pentru care platesc, in medie, acestia primind numai 74% din viteza anuntata, potrivit unui studiu al Comisiei Europene CE) privind performantele conexiunilor fixe de banda larga.

Consumatorii nu primesc viteza de transfer internet pentru care platesc

Consumatorii europeni nu primesc viteza de transfer internet pentru care platesc, in medie, acestia primind numai 74% din viteza anuntata, potrivit unui studiu al Comisiei Europene CE) privind performantele conexiunilor fixe de banda larga.

Antrenorul Generatiei de Aur si-a umilit unul dintre fostii capitani: Anghel Iordanescu i-a transmis lui Gica Popescu ca nu se pricepe la fotbal

Schimb de replici fara precedent intre componentii echipei care i-au scos pe romani pe strada pe durata Mondialului din 1994. Dupa o declaratie data de Baciul, Generalul a avut o reactie neasteptata .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )