Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gigel Lazar, presedintele CIADO, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

Antena3 Antena3,
Gigel Lazar, presedintele CIADO, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

Gigel Lazar, presedintele executiv al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului CIADO) Romania, a vorbit despre cea mai mare manipulare in cazul lui Razvan Ciobanu. Gigel. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Misterul a fost spulberat a doua zi dupa tragedie

Unele dintre cele mai noi informatii din ancheta deschisa dupa moartea fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu au legatura cu bunurile furate de cativa sateni din masina pe care designerul o conducea. Printre.

Rita Muresan, dezvaluiri-socante dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Oriunde te vor duce sa te inmormanteze, eu voi fi acolo!

Cunoscuta creatoare de moda Rita Muresan tuna si fulgera dupa moartea prematura a lui Razvan Ciobanu. Rita Muresan acuza inflatia de prieteni aparuta peste noapte dupa disparitia.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj dupa moartea lui Razvan Ciobanu: O veste care trebuie sa ne dea de gandit

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Razvan Ciobanu! O veste trista, care ne-a innegurat chiar in perioada sarbatorii Pascale. O veste care ar trebui sa ne dea de gandit, totodata. Pentru ca moartea designerului.

Irina Schrotter, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Am multe amintiri si ingrozitor de multe regrete!

Creatoarea de moda Irina Schrotter deplange disparitia prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident petrecut in judetul Constanta. Razvan. un suflet minunat, un prieten pe care , cu siguranta,.

Declaratia socanta facuta de un cunoscut medic roman, dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Odata cu moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu, pe retelele de socializare a aparut un val de ura in care orientarea sexuala a creatorului a fost aprig criticata. Cunoscutul medic Vasi Radulescu.

Sinteza Zilei. Teorii socante dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

Sinteza Zilei. intrebarile fara raspuns dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu sfarsteste dramatic pe un camp in ziua de Paste. Sunt intrebari inca fara raspuns: era singur? ce s-a intamplat in masina inainte de impact? Sunt si raspunsuri ale.

Dan Negru, mesaj surprinzator dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Vedeta tv a invocat o veche intamplare dupa ce masina designerului Razvan Ciobanu a fost jefuita dupa accidentul in care acesta si-a pierdut viata. Cand am vazut cum satenii i-au furat din masina lui.

Cu cat au ajuns sa se vanda rochiile lui Razvan Ciobanu dupa moartea acestuia

Rochiile create de Razvan Ciobanu au ajuns sa se vanda cu sume mari de bani dupa moartea designerului. Pe un cunoscut site de vanzari si intermedieri, creatiile lui Razvan Ciobanu au ajuns sa fie.

Teorie-bomba despre moartea lui Razvan Ciobanu. Un cunoscut politist invoca varianta unui omor

O noua teorie-bomba despre moartea lui Razvan Ciobanu a fost facuta publica. Vazand acele imagini, consider ca ar fi teoria unei infractiuni de omor. Avand n vedere modul de producere al acestui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2649 seconds )