Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gigi Becali ameninta ca pleaca din Romania: Sunt hartuit! Banca mi-a zis sa-mi scot banii din conturi

Antena3 Antena3,
Gigi Becali ameninta ca pleaca din Romania: Sunt hartuit! Banca mi-a zis sa-mi scot banii din conturi

Gigi Becali este extrem de suparat dupa ce banca la care isi tine banii l-a anuntat sa-i mute pentru ca trebuie sa faca raport la DNA pentru fiecare tranzactie a latifundiarului. continuă pe Antena3

Gigi Becali despre jucatorii sai: Nu sunt pregatiti si de asta le este frica. Si-a luat gandul de la titlu

FCSB are doua infrangeri in primele patru meciuri din 2020, iar Gigi Becali spune ca lipsa de pregatire afecteaza jocul echipei.

Emigrari: Peste 10.000 de tineri au plecat definitiv din Romania in 2018

Peste 10. 000 de tineri cu varste intre 15 si 34 de ani au plecat definitiv din Romania in cursul anului 2018. Cei mai multi din acestia sunt din Bucuresti, potrivit unei analize realizata de INACO - Initiativa pentru Competitivitate.

Ce nume grele din politica sunt imbracate de Dana Budeanu. Sfatul primit de Viorica Dancila din partea ei

Dana Budeanu este cunoscuta drept designerul vedetelor. Intrata in lumea reflectoarelor de ani buni, este cunoscuta ca primul critic de moda din Romania, asa ca multe vedete au trecut prin mana ei. Pe langa persoane publice, precum Mihaela Radulescu, Loredana Groza si Andra, designerul a sfatuit stilistic si nume grele din politica. Printre ele, si .

Doliu in presa din Romania! Jurnalistul si-a anuntat sinuciderea pe Facebook. Puiuka mea, acum chiar vin la tine

Lumea presei este din nou in doliu, dupa ce un tanar jurnalist a ales sa-si puna capat zilelor. Colegii de munca si cei care l-au cunoscut sunt socati de gestul barbatului, mai ales ca acesta si-a anuntat pe Facebook intentiile. Un jurnalist s-a sinucis de dorul iubitei sale Cosmin Bele era foarte cunoscut in Constanta, .

Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania. Cu ce se ocupa in prezent FOTO

O femeie, acum in varsta de 38 de ani, si-a dorit sa devina primul preot de sex feminin din Romania. Cu toate acestea, canoanele ortodoxe nu pot accepta asa ceva. Cu ce se ocupa femeia in prezent. Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania Ana Maria este medic chirurg .

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Radu Banciu: Pestii si pasarile blocheaza marile constructii din Romania (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia proiectelor de infrastructura mare din Romania, care nu mai vad lumina zilei din cauze diverse - adesea independente de.

Cel mai lung tunel din Romania va costa peste un miliard de lei

Cel mai lung tunel din Romania urmeaza a fi construit in judetul Salaj, pe santierul autostrazii Tra.

Planuri mari: cum vrea Guvernul sa construiasca cel mai lung tunel din Romania

Guvernul demis condus de Ludovic Orban are planuri mari pentru 2020. Desi a picat prin motiune de cenzura, guvernantii isi fac planuri pentru a construi cel mai lung tunel din Romania.

Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania ar putea fi demarata in mai. Va avea aproape 3 km, iar valoarea estimata a proiectului se ridica la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania va avea o lungime de trei kilometri si va fi construit pe traseul Autostrazii Transilvania, zona Salaj, iar contractele pentru proiectarea si executia sa ar putea fi scoase la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )