Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gigi Becali are angajatul perfect. Cine e noul sef de santier. Atentie, nu e Lutu

Playtech Playtech,
Gigi Becali are angajatul perfect. Cine e noul sef de santier. Atentie, nu e Lutu

Gigi Becali are multa treaba in perioada asta, chiar daca suntem in plina pandemie. Zilele trecute relatam despre vizita antreprenorului pe santierele din capitala. Se pare ca este foarte ocupat, asa ca si-a delegat un reprezentant care sa verifice ce fac muncitorii pe santiere. Gigi Becali l-a delegat pe ginere sa viziteze santierele Pentru cei . continuă pe Playtech

Mirel Radoi il desfiinteaza pe Gigi Becali: E disperare. De unde a pornit totul

Dupa ce Gigi Becali a criticat dur prestatia ca antrenor a lui Mirel Radoi, acesta din urma a decis sa-i raspunda. Mirel Radoi, invitat la Prosport in emisiune, i-a raspuns nasului sau. Mirel Radoi ii da replica nasului Gigi Becali Dupa cele trei infrangeri ale Nationalei, sub bagheta lui Mirel Radoi, tot mai multe voci .

Gigi Becali a comis-o. Ce a putut sa faca ieri: sute de romani l-au vazut pe patronul lui FCSB

Face ce face si ajunge iar in atentia presei! Gigi Becali a comis-o din nou in fata a sute de romani. Ce a facut patronul FCSB e dincolo de orice imaginatie. Gigi Becali a comis-o, din nou. De data asta, pe sosea Om cu frica de Dumnezeu, credincios, dar si cu milioane de euro in .

Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane. El a fost imputernicit marti, 20 octombrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa exercite atributiile functiei de.

Fotbalistul blocat la FCSB! Cate milioane cere Gigi Becali pe el ca sa il lase sa plece

Dennis Man este omul momentului pentru FCSB. Si-a salvat din nou echipa si la Clinceni, cu un gol marcat in minutul 86. A fost reusita prin care echipa lui Gigi Becali a deblocat tabela, pentru ca scorul final sa fie stabilit trei minute mai tarziu, de Morutan. Man este cel mai bine cotat jucator al .

Anamaria Prodan si Gigi Becali, tirani in fotbal. Ce au putut sa le faca lui Mirel Radoi si Adi Mutu

Nationala de tineret a devenit un focar de coronavirus, FRF anuntand in urma cu cinci zile inca trei jucatori confirmati cu COVID-19, dupa ce selectionerul Adrian Mutu a fost presat de cuplul Anamaria Prodan Gigi Becali sa ii convoace la lot pe jucatorii ros-albastrii. Focar de COVID-19 la nationala de tineret. Anamaria Prodan si .

inca o sansa pentru Gigi Becali! Oferta uriasa de transfer pentru Florinel Coman, care poate deveni cel mai scump jucator din istoria Ligii 1

Florinel Coman si Dennis Man sunt produsele de export ale FCSB, cu care vrea Gigi Becali sa dea lovitura. Omul de afaceri a primit o noua oferta importanta: 10 milioane de euro in schimbul jucatorului adus de.

Gigi Becali, pus la zid. Un greu din fotbal ii critica deciziile la FCSB: A gresit foarte mult

FCSB a castigat luni partida contra celor de la Academica Clinceni, scor 2-0, prin golurile marcate de Man si Morutan. Un rezultat obtinut si cu sprijin din partea arbitrului, care nu l-a eliminat pe Iulian Cristea la o faza la care se impunea. Un fault in postura de ultim aparator, asupra lui Raul Rusescu, petrecut .

Fotbal infectat de Anamaria Prodan si Gigi Becali: Culisele unui caz socant

Nationala de tineret a devenit un focar de COVID-19, dupa ce selectionerul Adrian Mutu a fost presat sa-i convoace la lot pe jucatorii de la FCSB, care contractasera noul coronavirus.

Colonelul Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane. in ce calitate a fost audiat in dosarul evenimentelor din 10 august

Colonelul Alin Mastan a fost imputernicit marti in functia de sef interimar al Jandarmeriei Romane, au declarat surse din cadrul Jandarmeriei. , au declarat surse din MAI Pana in februarie 2017, el a fost sef al Serviciului Ordine si Siguranta Publica din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj, cand a fost detasat la Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan a fost imputernicit, marti, in functia de sef al Jandarmeriei Romane. Mastan a ajuns la conducerea institutiei dupa ce mandatul lui Bogdan Enescu a expirat. Colonelul Alin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )