Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gigi Becali, aroganta suprema: ce isi construieste miliardarul. Doar el si sotia lui vor avea asa ceva

Playtech Playtech,
Gigi Becali, aroganta suprema: ce isi construieste miliardarul. Doar el si sotia lui vor avea asa ceva

Dupa ce a fost pictat pe zidurile unei biserici din Romania, iata ca isi va construi una. Lacasul religios privat pare ca va avea dimensiunile unei mitropolii. Gigi Becali, aroganta suprema: isi va construi propria biserica Gigi Becali si sotia sa, Luminita, sunt primii romani care isi construiesc o biserica privata; una pe masura credintei . continuă pe Playtech

Gigi Becali a luat o decizie radicala. Ce va face de sarbatori, nu il intereseaza de altii

Gigi Becali pare ca s-a linistit dupa ce echipa lui a revenit in portofoliul de lider si a incheiat turul de campionat pe prima pozitie din clasament. Gigi Becali a luat o decizie radicala Dupa ce a disparut din viata publica, Gigi Becali vrea sa fie in continuare discret. Gigi Becali a fost foarte inversunat .

Gigi Becali i-a dat sotiei 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a socat, pur si simplu

Gigi Becali nu se uita la bani mai ales cand e vorba despre familie sau fapte bune. Patronul FCSB i-a dat sotiei 30. 000 de euro pentru shopping. Ce replica i-a dat mama copiilor sai cand a vazut despre ce suma e vorba? Replica sotiei lui Gigi Becali dupa ce acesta i-a dat 30. 000 de euro .

DigiSport: FCSB a primit o oferta de 12 milioane de euro pentru Dennis Man! Raspunsul lui Gigi Becali

Dennis Man 22 de ani) are un sezon formidabil la FCSB, iar Gigi Becali tocmai a primit o oferta de 12 milioane de euro pentru jucatorul transferat in 2016 de la UTA.

Ce va face de Revelion Gigi Becali. Patronul de la FCSB a luat o decizie radicala

Gigi Becali si-a facut planurile pentru Revelion. A comunicat deja familiei decizia, o schimbare radicala fata de anii precedenti. Patronul FCSB a obisnuit cu aparitiile excentrice, insa in 2020 a decis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )