Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, despre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie: Daca se desfiinteaza nu mai e de stat in tara asta

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, despre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie: Daca se desfiinteaza nu mai e de stat in tara asta

Gigi Becali spune ca daca Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) ar fi desfiintata, nu mai e de stat in tara asta, afirmand ca procurorii DNA taie, spanzura si fac ce vor. continuă pe Antena3

Gigi Becali, despre judecatorul care l-a condamnat in dosarul Valiza: A fost o bucurie sa il vad. Nu mi-a dat mult

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat ca magistratul Ionut Matei, cel care a facut parte din completul care l-a condamnat in dosarul Valiza, nu a fost asa de rau, deoarece i-a dat o pedeapsa de doar trei ani, in timp ce alti condamnati primeau si zece ani inchisoare.

Gigi Becali, despre judecatorul care l-a condamnat in dosarul Valiza: A fost o bucurie, nu mi-a dat mult

Omul de afaceri George Becali spune ca magistratul Ionut Matei, cel care a facut parte din completul care l-a condamnat in dosarul Valiza, nu a fost asa de rau, deoarece i-a dat o pedeapsa de doar trei ani, in timp ce alti condamnati primeau si zece ani inchisoare, potrivit Agerpres.

Sectia de anchetare a magistratilor, desfiintata doar de Parlament

Desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din JustitieSIIJ) trebuie facuta prin procedura parlamentara, iar o ordonanta de urgenta in acest domeniu este exclusa, a afirmat presedintele Klaus Iohannis.

Predoiu, despre desfiintarea Sectiei speciale: Solutiile tehnice vor fi discutate cu CSM cand vom elabora un proiect

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca solutiile tehnice referitoare la desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ) vor fi discutate cu Consiliul Superior al Magistraturii, atunci cand va fi elaborat un proiect de lege pe aceasta tema.

Veste buna pentru Gigi Becali. Curtea Suprema a desfiintat decizia de plata a 30.000 de euro daune morale catre Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desfiintat, joi, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care hotara ca Gigi Becali trebuie sa-i plateasca daune morale in valoare de 30. 000 de euro lui Florin Talpan,.

Confruntare de gradul zero intre Gigi Becali si Florin Talpan direct la Tribunal

Gigi Becali si Florin Talpan s-au intalnit pentru prima data fata in fata pe holurile Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Gigi Becali obtine rejudecarea procesului in care fusese obligat sa-i plateasca 30.000 de euro lui Florin Talpan

Finantatorul FCSB Gigi Becali a obtinut in instanta, joi, rejudecarea procesului in care fusese obligat de Curtea de Apel Bucuresti CAB) sa ii achite daune morale de 30. 000 de euro lui Florin Talpan, juristul celor CSA Steaua.

Gigi Becali cere reabilitarea: Vin la inalta Curte fara belele. Vin cu pace, pentru albire

Gigi Becali a declarat, la sediul instantei supreme, ca vrea sa ceara magistratilor reabilitarea dupa executarea pedepsei.

Gigi Becali s-a prezentat joi la inalta Curte: Vin fara belele, pentru albire

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat joi dimineata la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecatoreasca, el avand mai multe interdictii dupa ce si-a executat pedeapsa cu inchisoarea, transmite Agerpres.

Ministrul Justitiei: Pana la 1 februarie vom lansa in dezbatere un proiect de lege privind Sectia speciala Efectele interventiei sunt delicate

Un proiect de lege privind controversata sectie de anchetare a magistratilor va fi lansat in dezbatere publica pana la 1 februarie, a declarat, miercuri, ministrul Catalin Predoiu. El a spus ca efectele interventiei legate de Sectia speciala sunt delicate si trebuie cantarite cu atentie. Guvernul a adoptat, in 27 decembrie, Memorandumul inaintat de Ministerul Justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )