Libnet.ro
UNICEF

22:00

Veste buna pentru Gigi Becali. Curtea Suprema a desfiintat decizia de plata a 30.000 de euro daune morale catre Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua

B1 B1,
Veste buna pentru Gigi Becali. Curtea Suprema a desfiintat decizia de plata a 30.000 de euro daune morale catre Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desfiintat, joi, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care hotara ca Gigi Becali trebuie sa-i plateasca daune morale in valoare de 30. 000 de euro lui Florin Talpan,. continuă pe B1

Veste buna pentru romani. Noi medicamente au fost introduse pe lista compensatelor

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii din Romania vor beneficia de noi medicamente incluse pe listele de compensate si gratuite.

Gigi Becali obtine rejudecarea procesului in care fusese obligat sa-i plateasca 30.000 de euro lui Florin Talpan

Finantatorul FCSB Gigi Becali a obtinut in instanta, joi, rejudecarea procesului in care fusese obligat de Curtea de Apel Bucuresti CAB) sa ii achite daune morale de 30. 000 de euro lui Florin Talpan, juristul celor CSA Steaua.

Confruntare de gradul zero intre Gigi Becali si Florin Talpan direct la Tribunal

Gigi Becali si Florin Talpan s-au intalnit pentru prima data fata in fata pe holurile Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Gigi Becali cere reabilitarea: Vin la inalta Curte fara belele. Vin cu pace, pentru albire

Gigi Becali a declarat, la sediul instantei supreme, ca vrea sa ceara magistratilor reabilitarea dupa executarea pedepsei.

Gigi Becali, despre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie: Daca se desfiinteaza nu mai e de stat in tara asta

Gigi Becali spune ca daca Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) ar fi desfiintata, nu mai e de stat in tara asta, afirmand ca procurorii DNA taie, spanzura si fac ce vor.

Gigi Becali, despre judecatorul care l-a condamnat in dosarul Valiza: A fost o bucurie sa il vad. Nu mi-a dat mult

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat ca magistratul Ionut Matei, cel care a facut parte din completul care l-a condamnat in dosarul Valiza, nu a fost asa de rau, deoarece i-a dat o pedeapsa de doar trei ani, in timp ce alti condamnati primeau si zece ani inchisoare.

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor: Stau de 8 luni nevinovat in puscarie! UPDATE: Curtea Suprema amana pentru 21 ianuarie decizia in cazul fostului sef PSD (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Curtea Suprema a amanat pentru 21 ianuarie luarea unei decizii in acest caz. Liviu Dragnea a apelat larecursul in casatie, in incercarea de a obtineanularea condamnarii la inchisoare.

Ce decizie a luat Regina Elisabeta a II-a, dupa Megxit. Veste uriasa pentru Meghan Markle si Printul Harry

Cel mai nou scandal regal din Marea Britanie a fost supranumit Megxit, fiind astfel cunoscut de catre public. Totul dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se vor retrage din rolurile pe care le au in cadrul vietii regale. De asemenea, vestea a venit ca un adevarat cutremur pentru Regina Angliei, care si-a dorit .

Gigi Becali s-a prezentat joi la inalta Curte: Vin fara belele, pentru albire

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat joi dimineata la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecatoreasca, el avand mai multe interdictii dupa ce si-a executat pedeapsa cu inchisoarea, transmite Agerpres.

Gigi Becali: Am facut puscarie degeaba

Patronul FCSB, condamnat in trei dosare, a fost, intre timp, pus sub acuzare pentru spalare de bani,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )