Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gigi Becali, distrus de Ciutacu pe Facebook: Poate iti traduce unul dintre sclavetii tai!

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, distrus de Ciutacu pe Facebook: Poate iti traduce unul dintre sclavetii tai!

Patronul FCSB a fost pus la zid dupa ce, printr-un discurs de neinteles, l-a criticat pe Cosmin Olaroiu pentru modul in care antrenorul ii sustine pe medicii de la spitalul Matei Bals. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca

Gigi Becali a trecut la masuri radicale la FCSB, din cauza pandemiei care a oprit fotbalul. Finantatorul a anuntat ca nu mai e dispus sa bage bani in echipa, daca nu ii va aduce profit. Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca Finantatorul .

Gigi Becali vrea sa preia fraiele pandemiei: Vin eu!

Parca nu este destul de dura epidemia de coronavirus, ca noi fiori reci iti vin pe spate cand citesti declaratiile de mai jos ale lui Gigi Becali. Suntinsa si parti bune.

Gigi Becali a pierdut procesul cu un fost fotbalist al FCSB. Ce suma de bani trebuie sa-i plateasca

Dupa ce si-a pus toata lumea in cap in urma deciziei de a injumatati salariile jucatorilor de la FCSB, Gigi Becali s-a trezit cu o alta problema. Finantatorul a pierdut procesul cu un fost fotbalist al FCSB, care si-a cerut in instanta drepturile salariale dupa ce a fost indepartat de la echipa. Gigi Becali a .

Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale

Gigi Becali continua sa surprinda si sa faca gesturi umanitare. Dupa donatia substantiala pentru Spitalul Matei Bals, Gigi Becali a facut un gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale Donatia .

Gigi Becali reduce cu 50% salariile jucatorilor de la FCSB

Pandemia de coronavirus si-a pus amprenta si asupra fotbalului din Liga 1, iar Gigi Becali a luat deja masuri la FCSB si le-a redus cu 50% salariile jucatorilor lui.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )