Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gigi Becali a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi

B1 B1,
Gigi Becali a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi

Gigi Becali a iesit din inchisoare. Pentru cateva ore doar. Latifundiarul a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi. Becali, impreuna cu alti detinuti presteaza munca necalificata. Programul de. continuă pe B1

Gigi Becali a inceput munca la Academia lui Gica Hagi

Gigi Becali va putea sa-si ispaseasca restul de pedeapsa in regim deschis. Este prima veste buna pe care o primeste patronul Stelei dupa ce toate cererile de eliberare i-au fost refuzate.

Gigi Becali a iesit la munca

Gigi Becali a reusit in cele din urma sa beneficieze de regimul deschis de detentie. El a iesit luni la munca si va lucra de luni pana vineri, ziua, pentru Gica Hagi.

Gigi Becali a iesit din penitenciar, va lucra la Academia lui Hagi

Gigi Becali a iesit luni din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie, au declarat pentru Mediafax.

Gigi Becali a iesit din penitenciar pentru a lucra la Academia lui Hagi (Surse)

Gigi Becali a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie.

Gigi Becali, O ZI de LIBERTATE in luna mai. Finantatorul Stelei a avut o conduita constant pozitiva

Dupa aproape un an de inchisoare, Gigi Becali va primi o zi de libertate in luna mai si va putea merge acasa, la familie. Astazi, finantatorul echipei Steaua Bucuresti a inceput munca in afara penitenciarului,.

Dovada ca Gigi Becali se ocupa inca de tot ce misca la Steaua

Viorel Paunescu, unul dintre oamenii apropiati de Gigi Becali, a declarat luni ca patronul Stelei suna de trei ori pe meci pentru a afla tot ce se intampla pe teren.

Gigi Becali poate iesi din puscarie pentru o zi. in mai, latifundiarul poate petrece 24 de ore alaturi de familia sa

Gigi Becali va putea pleca acasa pentru o zi in luna mai. Acesta a depus o cerere de eliberare la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta, cerere ce i-a fost admisa de Comisia Penitenciarului.

Gigi Becali a iesit din inchisoare, ajutat de Academia lui Hagi

Finantatorul echipei Steaua a primit acceptul de a beneficia de regim deschis la Penitenciarul Poarta Alba si, incepand de luni, lucreaza la Academia lui Hagi.

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )