Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gigi Becali, O ZI de LIBERTATE in luna mai. Finantatorul Stelei a avut o conduita constant pozitiva

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, O ZI de LIBERTATE in luna mai. Finantatorul Stelei a avut o conduita constant pozitiva

Dupa aproape un an de inchisoare, Gigi Becali va primi o zi de libertate in luna mai si va putea merge acasa, la familie. Astazi, finantatorul echipei Steaua Bucuresti a inceput munca in afara penitenciarului,. continuă pe Antena3

Gigi Becali a inceput munca la Academia lui Gica Hagi

Gigi Becali va putea sa-si ispaseasca restul de pedeapsa in regim deschis. Este prima veste buna pe care o primeste patronul Stelei dupa ce toate cererile de eliberare i-au fost refuzate.

Dovada ca Gigi Becali se ocupa inca de tot ce misca la Steaua

Viorel Paunescu, unul dintre oamenii apropiati de Gigi Becali, a declarat luni ca patronul Stelei suna de trei ori pe meci pentru a afla tot ce se intampla pe teren.

Gigi Becali poate iesi din puscarie pentru o zi. in mai, latifundiarul poate petrece 24 de ore alaturi de familia sa

Gigi Becali va putea pleca acasa pentru o zi in luna mai. Acesta a depus o cerere de eliberare la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta, cerere ce i-a fost admisa de Comisia Penitenciarului.

Gigi Becali a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi

Gigi Becali a iesit din inchisoare. Pentru cateva ore doar. Latifundiarul a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi. Becali, impreuna cu alti detinuti presteaza munca necalificata. Programul de.

Gigi Becali a iesit din penitenciar, va lucra la Academia lui Hagi

Gigi Becali a iesit luni din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie, au declarat pentru Mediafax.

Gigi Becali a iesit din penitenciar pentru a lucra la Academia lui Hagi (Surse)

Gigi Becali a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie.

Gigi Becali a iesit la munca

Gigi Becali a reusit in cele din urma sa beneficieze de regimul deschis de detentie. El a iesit luni la munca si va lucra de luni pana vineri, ziua, pentru Gica Hagi.

Spitalele de stat, controlate de echipe mixte din Ministerul Sanatatii si CNAS incepand cu luna mai

Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) vor demara o serie de controale in spitalele de stat incepand cu luna mai. Controalele se vor axa pe modul in care unitatile medicale raporteaza serviciile medicale pe care le ofera. De asemenea, controlul va viza si modul in care serviciile respective sunt decontate de casele de sanatate cu care unitatile medicale se afla in relatie contractuala.

Gigi Becali a iesit din inchisoare, ajutat de Academia lui Hagi

Finantatorul echipei Steaua a primit acceptul de a beneficia de regim deschis la Penitenciarul Poarta Alba si, incepand de luni, lucreaza la Academia lui Hagi.

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )