Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

B1 B1,
Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de. continuă pe B1

Gigi Becali poate iesi din puscarie pentru o zi. in mai, latifundiarul poate petrece 24 de ore alaturi de familia sa

Gigi Becali va putea pleca acasa pentru o zi in luna mai. Acesta a depus o cerere de eliberare la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta, cerere ce i-a fost admisa de Comisia Penitenciarului.

Gigi Becali a iesit din penitenciar, va lucra la Academia lui Hagi

Gigi Becali a iesit luni din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie, au declarat pentru Mediafax.

Gigi Becali a iesit din penitenciar pentru a lucra la Academia lui Hagi (Surse)

Gigi Becali a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie.

Gigi Becali, O ZI de LIBERTATE in luna mai. Finantatorul Stelei a avut o conduita constant pozitiva

Dupa aproape un an de inchisoare, Gigi Becali va primi o zi de libertate in luna mai si va putea merge acasa, la familie. Astazi, finantatorul echipei Steaua Bucuresti a inceput munca in afara penitenciarului,.

Gigi Becali a inceput munca la Academia lui Gica Hagi

Gigi Becali va putea sa-si ispaseasca restul de pedeapsa in regim deschis. Este prima veste buna pe care o primeste patronul Stelei dupa ce toate cererile de eliberare i-au fost refuzate.

Gigi Becali a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi

Gigi Becali a iesit din inchisoare. Pentru cateva ore doar. Latifundiarul a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi. Becali, impreuna cu alti detinuti presteaza munca necalificata. Programul de.

Gigi Becali a iesit la munca

Gigi Becali a reusit in cele din urma sa beneficieze de regimul deschis de detentie. El a iesit luni la munca si va lucra de luni pana vineri, ziua, pentru Gica Hagi.

Dovada ca Gigi Becali se ocupa inca de tot ce misca la Steaua

Viorel Paunescu, unul dintre oamenii apropiati de Gigi Becali, a declarat luni ca patronul Stelei suna de trei ori pe meci pentru a afla tot ce se intampla pe teren.

Violator eliberat recent din inchisoare, filmat in timp ce AGRESA o tanara de 24 de ani

Un violator, care a fost eliberat de curand din inchisoare pentru buna purtare, a atacat o tanara de 24 de ani chiar in Noaptea de inviere. intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere din.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )