Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, inger si demon in centrul Bucurestiului. Gest fantastic dupa ce facuse o mare gafa

Playtech Playtech,
Gigi Becali, inger si demon in centrul Bucurestiului. Gest fantastic dupa ce facuse o mare gafa

Perioada Sarbatorilor de Craciun este despre sa fim mai buni, iertatori, darnici si cu suflet mare. Gigi Becali, milionarul din Pipera, este cunoscut pentru darea de mana, cand vine vorba de Craciun. Chiar in ajunul Craciunului Becali a fost surprins de fotorporteri facand gesturi de caritate cu oamenii saraci. Gigi Becali cu dare de mana . continuă pe Playtech

Gigi Becali a luat o decizie radicala. Ce va face de sarbatori, nu il intereseaza de altii

Gigi Becali pare ca s-a linistit dupa ce echipa lui a revenit in portofoliul de lider si a incheiat turul de campionat pe prima pozitie din clasament. Gigi Becali a luat o decizie radicala Dupa ce a disparut din viata publica, Gigi Becali vrea sa fie in continuare discret. Gigi Becali a fost foarte inversunat .

Gigi Becali, aroganta suprema: ce isi construieste miliardarul. Doar el si sotia lui vor avea asa ceva

Dupa ce a fost pictat pe zidurile unei biserici din Romania, iata ca isi va construi una. Lacasul religios privat pare ca va avea dimensiunile unei mitropolii. Gigi Becali, aroganta suprema: isi va construi propria biserica Gigi Becali si sotia sa, Luminita, sunt primii romani care isi construiesc o biserica privata; una pe masura credintei .

DigiSport: FCSB a primit o oferta de 12 milioane de euro pentru Dennis Man! Raspunsul lui Gigi Becali

Dennis Man 22 de ani) are un sezon formidabil la FCSB, iar Gigi Becali tocmai a primit o oferta de 12 milioane de euro pentru jucatorul transferat in 2016 de la UTA.

Ce va face de Revelion Gigi Becali. Patronul de la FCSB a luat o decizie radicala

Gigi Becali si-a facut planurile pentru Revelion. A comunicat deja familiei decizia, o schimbare radicala fata de anii precedenti. Patronul FCSB a obisnuit cu aparitiile excentrice, insa in 2020 a decis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )