Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gigi Becali: Eu am decis sa ma retrag din fotbal! Am dat act la club

B1 B1,
Gigi Becali: Eu am decis sa ma retrag din fotbal! Am dat act la club

Gigi Becali ofera bomba anului in fotbalului romanesc dupa ce a anuntat miercuri seara ca se retrage din fotbal si va ceda toate actiunile sale de la FCSB catre nepoti. Anuntul vine ca urmare a supararii af. continuă pe B1

Gigi Becali, anunt-soc la Sinteza Zilei: Ma retrag. Nu ma mai implic la echipa. Asta am decis, dupa ce a iesit Burleanu presedinte

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a anuntat ca renunta sa se mai implice la echipa pe care o conduce, dupa rezultatul alegerilor de astazi de la FRF. Nu ma mai implic, nu mai am niciun fel de tangenta.

Gigi Becali, reactie dupa alegerile FRF: Romanul vanzator se vinde pe doua chiftele

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat debusolat dupa infrangerea lui Ionut Lupescu in alegerile pentru presedintia FRF. Niciodata in viata mea nu am fost asa de debusolat. ori sunt eu aerian si.

Gigi Becali, devastat: Oamenii din Romania nu mai au caracter, au innebunit! Securitatea face ceva

Patronul FCSB si-a gasit cu greu cuvintele dupa ce Razvan Burleanu l-a zdrobit pe Ionut Lupescu in alegerile de astazi, scor 168-78.

Gestul facut de Gigi Becali pentru un cersetor din Bucuresti! I-a zis bietului om sa stea cu el la masa, iar ce-a urmat e parca desprins din filme!

Latifundiarul din Pipera oferea in urma cu ceva vreme o noua lectie de omenie. Patronul Stelei a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si.

Dragnea l-a cucerit pe Gigi Becali: A starpit tirania!. O mutare politica l-a incantat pe patronul FCSB

Latifundiarul din Pipera l-a laudat pe seful PSD, dupa ce acesta a sustinut candidatura lui Ionut Lupescu la alegerile pentru functia de presedinte FRF.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )