Libnet.ro
UNICEF

09:47

Gigi Becali, sfidator in traficul din Bucuresti. A incalcat toate regulile de circulatie cu bolidul de lux (FOTO)

B1 B1,
Gigi Becali, sfidator in traficul din Bucuresti. A incalcat toate regulile de circulatie cu bolidul de lux (FOTO)

Gigi Becali a incalcat toate regulile de circulatiein traficul din Bucuresti. Omul de afaceri se afla la volanul Bentley-ul in valoare de 250. 000 de euro, cu care a trecut pe rosu,a virat stanga pe li. continuă pe B1

Gigi Becali, momente socante in Bucuresti. N-a avut nicio jena, toti bucurestenii l-au vazut pe milionar

Gigi Becali nu tine cont de lege. Crezandu-se regele soselelor, fiind grabit spre casa, patronul FCSB a depasit o masina care astepta la STOP si a trecut pe rosu, apoi a a virat peste linia dubla continua. Fara-de-lege, de Gigi Becali. Milionarul a trecut pe rosu, in timp ce restul asteptau la stop Unde-i lege, .

Trei tineri din Bucuresti au pus pe jar salvamontistii pentru ca voiau sa ajunga cat mai repede si fara efort la masina parcata in Padina (FOTO)

Trei baieti de 20 de ani din Bucuresti au pus pe jar salvamontistii din Busteni, Dambovita si Prahova degeaba. Ei au spus la telefon ca unul dintre ei a cazut pe poteca turistica intre Omu si Babele si.

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca masura carantinarii anumitor zone din Bucuresti este posibila, dupa ce Ministerul Sanatatii va.

Agroland deschide primul magazin de tip MEGA din Bucuresti si estimeaza vanzari de 750.000 euro, in primul an

Agroland inaugureaza primul magazin Agroland MEGA din Bucuresti, situat pe Soseaua Fundeni, care ocupa 550 metri patrati. Investitia in aceasta unitate se ridica la 150. 000 euro, fara stocuri, iar vanzarile din primul an de activitate sunt estimate la 750. 000 euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Marturie dramatica dintr-un spital COVID din Bucuresti: Pacientii sunt intubati direct in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai este niciun loc liber

Femeia aceea a fost intubata langa mine, in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai sunt locuri, este marturia facuta pentru HotNews. ro, sub protectia anonimatului, de o pacienta infectata cu coronavirus, care a ajuns saptamana aceasta intr-un spital din Bucuresti, despre o alta pacienta, pe care a intalnit-o la spital. Marturia confirma o informatie care circula deja de cateva saptamani, recunoscuta de unii dintre medici, dar pe care autoritatile se feresc sa o rosteasca cu voce tare: in sectiile de Terapie Intensiva din spitalele COVID din unele orase, inclusiv Bucuresti, nu mai este niciun pat liber.

Un tanar din Bucuresti care a fost infectat cu Covid-19, transferat la Iasi. Medic: Acolo il asteapta Dumnezeu cu mila lui. Cum facem, domnilor dr. Bittman si Chiriac, intra la numaratoare sau nu?

Un medic din Bucuresti povesteste pe pagina sa de Facebook cazul unui tanar de 37 de ani infectat cu noul coronavirus, care s-a prezentat la camera de garda de la Spitalul Floreasca, si care urma sa plece tocmai.

CFR SA a obtinut finantare europeana pentru studiul de fezabilitate necesar modernizarii liniilor de cale ferata din Bucuresti si din zonele de centura

CFR SA si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat acordul de finantare, in valoare de 4. 27 milioane euro, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Modernizarea liniilor si instalatiilor din Complexul Feroviar Bucuresti 605 km), Sunt trei zone vizate: Complexul Feroviar Bucuresti Nord, Inelul Feroviar al Municipiului Bucuresti, Conexiunile cu Inelul Feroviar Bucuresti. Reamintim ca de ani buni se vorbeste despre centura feroviara a capitalei, dar nu s-au facut prea multe.

FOTO Posturi medicale avansate, instalate de ISU in curtea spitalelor Universitar si Pantelimon din Bucuresti

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a instalat in curtea interioara a spitalelor Universitar de Urgenta si Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon posturi medicale avansate, informeaza ISU B-IF.

Cum a pierdut functia de primar, Gabriela Firea cere redeschiderea scolilor din Bucuresti

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a cerut, joi, redeschiderea scolilor din Capitala.

VIDEO Firea cere redeschiderea scolilor din Bucuresti: Nu exista nicio justificare Cand erau doar doua cazuri de COVID in Capitala cerea inchiderea

In prima zi in care nu mai este primar general al Capitalei, Gabriela Firea ii cere prefectului Capitalei redeschiderea scolilor, spunand ca decizia inchiderii acestora este una injusta si ca nu exista nicio justificare. in martie, cand in Bucuresti erau doar doua cazuri de COVID-19, Firea sustinea ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )