Libnet.ro
UNICEF

10:30

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca masura carantinarii anumitor zone din Bucuresti este posibila, dupa ce Ministerul Sanatatii va. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nicusor Dan: Sustin ca scolile sa ramana inchise pana ajungem la incidenta sub 3 (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca el sustin ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise pana se ajunge la incidenta sub.

Nicusor Dan, despre probleme sistemului de termoficare: in aceasta iarna nu o sa facem decat un management de avarii. Intentia mea este sa nu il pastrez pe seful Termoenergetica

Nicusor Dan a vorbit, joi seara, in studioul B1 TV, despre problemele pe care le are sistemul de termoficare al Bucurestiului, dar si despre solutiile de moment pe care o sa le aplice in acesta iarna. in ceea.

Nicusor Dan, despre companiile municipale: Am informatii ca s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat marti seara Nicusor Dan, potrivit News. ro.

Nicusor Dan, despre o criza financiara la Primaria Municipiului Bucuresti: Exista o datorie curenta de 4 miliarde de lei

Nicusor Dan a declarat marti ca cea mai grea problema de la Primaria Bucuresti este criza financiara: Exista facturi intregi si drepturi care n-au fost platite. La o estimare grosiera exista o datorie curenta de vreo 4 miliarde de lei.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si institutiile din subordine au datorii de 3 miliarde de lei

Noul primar din Bucuresti, Nicusor Dan, a declarat joi, dupa prima zi de mandat, ca Primaria Capitalei si institutiile din subordine, mai putin companiile municipale, au datorii curente de 3 miliarde de lei in acest moment, iar popririle pe conturi se ridica la 70 de milioane de lei.

Orban catre Nicusor Dan: Astept un audit serios pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, iar adevarul trebuie spus. Seful Executivului l-a asigurat pe edilul in functie ca Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea orasului.

Instanta a respins cele 52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan: Cand isi va putea prelua acesta, oficial, mandatul de primar general al Capitalei (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, cele 52 de contestatii despuse cu privire la mandatul castigat de Nicusor Dan in urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Dupa ce instanta va.

NICUSOR DAN: Usa mare a Primariei, deschisa in prima zi cu mai putin de 100 de cazuri de COVID-19

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi, in cadrul ceremoniei de investire, ca usa mare a institutiei pe care o conduce va fi deschisa in ziua in care in Bucuresti se vor inregistra mai putin de o suta de cazuri zilnice de imbolnavire cu noul coronavirus.

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi .

Nicusor Dan anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale. Ce spune despre caldura si apa calda in Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat, marti seara, Nicusor Dan.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )