Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali tuna si fulgera la adresa autoritatilor: Vor sa faca panica, sa distruga popoare! Noi avem in ADN-ul nostru Sfanta Liturghie!

Playtech Playtech,
Gigi Becali tuna si fulgera la adresa autoritatilor: Vor sa faca panica, sa distruga popoare! Noi avem in ADN-ul nostru Sfanta Liturghie!

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a surprins pe toata lumea cu afirmatiile facute cu privire la raspandirea noului coronavirus. Extrem de credincios din fire, milionarul din Pipera considera ca Romania este o tara ortodoxa, iar asta ar impiedica virusul sa le afecteze cetatenilor sanatatea. Ce, Dumnezeu l-a facut pe Dumnezeu cu masca? L-a facut . continuă pe Playtech

Gigi Becali, dezlantuit: Vor sa faca panica, sa distruga popoare! Lasati-ne in pace

Gigi Becali a rabufnit cu privire la situatia generata de coronavirus. Latifundiarul sustine ca romanii nu mor de coronavirus pentru ca au in ADN Sfanta Liturghie care ne protejeaza de virusul ucigas.

Gheorghe Hagi si Gigi Becali s-au luat la bataie din cauza unei femei. I-a prins in camera

Gigi Becali si Gica Hagi au uitat de toata prietenia si au sarit la bataie, intr-o camera de hotel! Cei doi prieteni au fost invrajbiti de iubirea unei femei, balerina pe vremea aceea. Incidentul a avut loc in urma cu zeci de ani, cand amandoi erau tineri holtei. Gigi Becali si Gheorghe Hagi, scandal monstru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )