Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali: Eu nu ma vaccinez nici daca mor. Mai bine zic taie-mi capul!. O sa te oblige sa iti bagi cip! Te manipuleaza cu 5G, cu 9G!

B1 B1,
Gigi Becali: Eu nu ma vaccinez nici daca mor. Mai bine zic taie-mi capul!. O sa te oblige sa iti bagi cip! Te manipuleaza cu 5G, cu 9G!

Gigi Becali a declarat ca ii este frica sa se vaccineze impotriva COVID-19 si ca anul 2020 e inceputul sfarsitului. Mai bine zic taie-mi capul!, spune celebrul finantator, deja. continuă pe B1

Gigi Becali, inger si demon in centrul Bucurestiului. Gest fantastic dupa ce facuse o mare gafa

Perioada Sarbatorilor de Craciun este despre sa fim mai buni, iertatori, darnici si cu suflet mare. Gigi Becali, milionarul din Pipera, este cunoscut pentru darea de mana, cand vine vorba de Craciun. Chiar in ajunul Craciunului Becali a fost surprins de fotorporteri facand gesturi de caritate cu oamenii saraci. Gigi Becali cu dare de mana .

Gigi Becali, aroganta suprema: ce isi construieste miliardarul. Doar el si sotia lui vor avea asa ceva

Dupa ce a fost pictat pe zidurile unei biserici din Romania, iata ca isi va construi una. Lacasul religios privat pare ca va avea dimensiunile unei mitropolii. Gigi Becali, aroganta suprema: isi va construi propria biserica Gigi Becali si sotia sa, Luminita, sunt primii romani care isi construiesc o biserica privata; una pe masura credintei .

Legatura surpriza dintre Gigi Becali si AUR. Ce a facut pentru George Simion si Diana Sosoaca

In urma cu cativa ani, celebrul latifundiar din Pipera, Gigi Becali, isi anunta intrarea in politica. Demersul sau de atunci crea polemici ironice la adresa sa, dar si posibile aliante, avand in vedere potentialul financiar. Din pacate, parcursul politic al milionarului a fost scurt, acesta luand decizia de a se retrage din politica. Acum, insa, .

DigiSport: Gigi Becali a pus pe masa 500.000 euro pentru al doilea transfer al iernii la FCSB

Gigi Becali si-a facut lista cu jucatori pe care vrea sa-i transfere in aceasta iarna, in tentativa de a castiga titlul in Liga 1 si de a ataca grupele unei competitii europene.

DigiSport: FCSB a primit o oferta de 12 milioane de euro pentru Dennis Man! Raspunsul lui Gigi Becali

Dennis Man 22 de ani) are un sezon formidabil la FCSB, iar Gigi Becali tocmai a primit o oferta de 12 milioane de euro pentru jucatorul transferat in 2016 de la UTA.

Topul celor mai bine platite staruri de pe YouTube: in top e un copil de 9 ani

Forbes a venit cu un top al celor mai bine platiti influenceri de pe YouTube, iar pe primul loc e un copil de 9 ani. YouTube a devenit de ceva ani o platforma pe care multe staruri genereaza.

Cei mai bine platiti YouTuberi in 2020

Revista Forbes a intocmit topul celor mai bine platiti YouTuberi internationali. Iata cine se afla in clasament si cate zeci de milioane de dolari ar fi incasat anul acesta.

Studiu IRES: Un sfert dintre romani s-ar vaccina cat mai repede 35% sunt foarte ingrijorati de pandemie Mai bine de o treime sunt ingrijorati ca s-ar putea infecta

Daca 25% dintre romani au declarat, in decembrie, ca s-ar vaccina impotriva COVID-19 cat mai repede odata ce serul va fi disponibil in tara noastra, 31% spun ca nu ar face-o sub nicio forma,.

VIDEO Kevin Spacey continua traditia videoclipurilor de Craciun cu un mesaj pentru cei care sufera in aceasta perioada: Va fi mai bine

Anul acesta, in filmul intitulat 1-800 XMAS, Spacey a fost mai serios fata de abordarile bizare din alti ani, transmitand compasiune celor care sufera in perioada sarbatorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )