Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gina Pistol, aparitie de infarct la Asia Express, sezonul 3. Iubita lui Smiley i-a lasat pe toti fara cuvinte: FOTO si VIDEO

Playtech Playtech,
Gina Pistol, aparitie de infarct la Asia Express, sezonul 3. Iubita lui Smiley i-a lasat pe toti fara cuvinte: FOTO si VIDEO

Concurentii Asia Express, sezonul 3, au plecat deja in Filipine si Taiwan. Curajosii au avut partee si de prima proba pe Drumul comorilor, iar la finish i-a asteptat Gina Pistol, care, chiar din prima editie, a avut o aparitie socanta. Gina Pistol a avut o aparitie socanta la Asia Express, sezonul 3 Asia Express, cel . continuă pe Playtech

Concurentii Asia Express Sezonul 3, in lacrimi pe aeroport. Ce s-a intamplat la plecare spre Filipine si Taiwan

Concurentii Asia Exprees din cel de-al treilea sezon sunt cu un pas mai aproape de aventura vietii lor. Cele noua echipe s-au despartit, in cursul zilei de sambata, de prieteni, rude si familie. Ce s-a intamplat pe aeroport? Concurentii Asia Express 3, in lacrimi pe aeroport Au acceptat deja de multa vreme sa fie pare .

Cum s-a pregatit Gina Pistol de Asia Express. Iubita lui Smiley, in avantaj fata de concurentii celebri

Vedetele care vor urma sa inceapa aventura de la Asia Express au terminat de multa vreme bagajele, iar acum asteapta cu sufletul la gura primele provocari din show. Desigur ca si gazda emisiunii, Gina Pistol a fost si ea plina de emotii, doar ca ea a avut parte de un mic avantaj. Ce a facut .

Ce n-ar face Smiley cu Gina Pistol nici pentru un milion de euro. Interviu plin de sinceritate despre relatia lor de iubire

Smiley si-a asumat relatia de iubire cu Gina Pistol, iar de atunci a devenit si mai degajat cand este intrebat despre dragoste. in schimb, nimeni nu se astepta sa deviva atat de relaxat incat sa declare ce n-ar face cu partenera sa nici pentru un milion de euro. Ce n-ar face Smiley cu Gina Pistol .

ASA CEVA?! Gina Pistol NU mai are LIMITE! S-a dat jos din masina si A FACUT-O CU PRIETENA EI in mijlocul strazii, FARA PIC DE RUSINE! Trecatorii au ramas MASCA! (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Gina Pistol a avut, recent, o idee trasnita. Frumoasa blondina a iesit la un suc, alaturi de o amica, dar a transformat intalnirea intr-un pictorial provocator. VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta s-a.

Concurentii Asia Express au ajuns in Filipine. Ce a patit Carmen Grebenisan: M-au atacat. FOTO

Emotii mari pentru concurentii noului sezon de la Asia Express! Toata lumea a ajuns cu bine, dupa un drum de 30 de ore, in prima destinatie din cadrul show-ului de la Antena 1. Si anume Filipine, pentru ca acolo e locul din care vedetele din Romania isi vor incepe marea aventura, spre uimirea telespectatorilor aflati .

Ce a facut Maria Buza, inainte de plecarea in Asia Express. Iuliana Luciu a reactionat imediat

Maria Buza a plecat in Filipine, acolo unde urmeaza sa participe, alaturi de Lia Bugnar, la reality show-ul Asia Express. Pe contul oficial de Instagram al emisiunii a fost postata o fotografie cu vedeta in timp ce cauta un taxi pe Aeroportul Otopeni. Printre cei care au reactionat la postare se numara si Iuliana Luciu.

Antonia a plans ca un copil! Imagini emotionante cu plecarea lui Alex Velea in Asia Express

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai invidiate cupluri din Romania. Chiar daca cei doi sunt de nedespartit, doar Alex Velea participa la emisiunea Asia Express. Antonia l-a insotit la aeroport si si-a luat ramas bun de la el. Cantareata a plans la despartire. Antonia a plans ca un copil cand Alex Velea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )