Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gina Pistol, dezvaluire inedita despre Andrei Gheorghe. Frumoasa blonda i-a fost asistenta

Antena3 Antena3,
Gina Pistol, dezvaluire inedita despre Andrei Gheorghe. Frumoasa blonda i-a fost asistenta

Disparitia lui Andrei Gheorghe a fost un adevarat soc pentru presa din Romania. intr-un interviu mai vechi, Gina Pistol dezvaluia un lucru nestiut despre omul de radio si televiziune. Frunoasa blonda i-a. continuă pe Antena3

Marina Almasan, dezvaluire trista despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR cu o luna in urma. Ma asteptam. imi pare rau, as fi avut nevoie de asta

Realizatoarea Marina Almasan a dezvaluit ca i-a propus lui Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea de la TVR 2, fapt ce l-a incantat, insa au existat obiectii din partea conducerii postului public.

Liviu Mihaiu, detalii nestiute despre Andrei Gheorghe: Era un miserupist. Avea un tupeu consistent

Liviu Mihaiu a vorbit despre prietenul sau, Andrei Gheorghe, care s-a stins din viata luni seara in casa lui din Pipera. Era un miserupist. Nu eram intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. Ne respectam prea.

Mihai Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

Mihai Vintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inteles.

Marius Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

MariusVintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inte.

Cabral, adevarul despre Andrei Gheorghe: Se arunca mereu cu capul inainte

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, vestea bulversand lumea radioului si a televiziunii, dar si publicul care l-a ascultat sau privit atatia ani in sir. Printre cei care au scris despre.

Cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe

Daca ar fi sa dau crezare nenumaratelor bloguri, postarilor extrem de indurerate ce au aparut cu nemiluita pe retelele de socializare, faptului ca mai toata lumea are de impartasit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, as putea trage concluzia ca pana luni seara, atunci cand a aparut vestea mortii sale absolut neasteptate, toata lumea i-a fost fan inrait si neconditionat.

Amintiri cu si despre Andrei Gheorghe: Un baiat pe care l-au ascultat foarte multi. Dar un om pe care nu l-au inteles decat cativa

Sincer, nemilor, caustic, arogant, pragmatic, cinic, exploziv, imprevizibil, curios, rebel, noncoformist, loial, memorabil, hulit de multi, iubit de multi, vocea FM-ului romanesc, acestea sunt doar cateva dintre cuvintele scrise in dreptul numelui Andrei Gheorghe de prieteni, colegi si admiratori.

Busu, socat de moartea lui Andrei Gheorghe: Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te

Florin Busuioc a vorbit in direct despre moartea ce a uimit intreaga Romanie. Prezentatorul meteo a spus cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te provoca. Nu puteai sa.

Smiley si Gina Pistol au decis sa faca urmatorul pas. Ce i-a propus artistul iubitei lui

Povestea de dragoste dintre Smiley si Gina Pistol pare sa devina din ce in ce mai serioasa. Se pare ca artistul i-ar fi propus iubitei lui sa se mute impreuna. Ei chiar se iubesc si nu este o iubire.

INCENDIAR! Smiley si Gina Pistol au facut URMATORUL PAS!! Cantaretul a convins-o sa

In ciuda zvonurilor din presa mondena potrivit carora relatia dintre Gina Pistol si Smiley trece printr-o perioada dirficila, cei doi au facut urmatorul pas! Smiley i-ar fi cerut Ginei sa se mute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )