Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe

Adevărul Adevărul,
Cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe

Daca ar fi sa dau crezare nenumaratelor bloguri, postarilor extrem de indurerate ce au aparut cu nemiluita pe retelele de socializare, faptului ca mai toata lumea are de impartasit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, as putea trage concluzia ca pana luni seara, atunci cand a aparut vestea mortii sale absolut neasteptate, toata lumea i-a fost fan inrait si neconditionat. continuă pe Adevărul

Amintiri cu si despre Andrei Gheorghe: Un baiat pe care l-au ascultat foarte multi. Dar un om pe care nu l-au inteles decat cativa

Sincer, nemilor, caustic, arogant, pragmatic, cinic, exploziv, imprevizibil, curios, rebel, noncoformist, loial, memorabil, hulit de multi, iubit de multi, vocea FM-ului romanesc, acestea sunt doar cateva dintre cuvintele scrise in dreptul numelui Andrei Gheorghe de prieteni, colegi si admiratori.

Liviu Mihaiu, detalii nestiute despre Andrei Gheorghe: Era un miserupist. Avea un tupeu consistent

Liviu Mihaiu a vorbit despre prietenul sau, Andrei Gheorghe, care s-a stins din viata luni seara in casa lui din Pipera. Era un miserupist. Nu eram intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. Ne respectam prea.

Mihai Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

Mihai Vintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inteles.

Marius Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

MariusVintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inte.

Marina Almasan, dezvaluire trista despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR cu o luna in urma. Ma asteptam. imi pare rau, as fi avut nevoie de asta

Realizatoarea Marina Almasan a dezvaluit ca i-a propus lui Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea de la TVR 2, fapt ce l-a incantat, insa au existat obiectii din partea conducerii postului public.

Cabral, adevarul despre Andrei Gheorghe: Se arunca mereu cu capul inainte

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, vestea bulversand lumea radioului si a televiziunii, dar si publicul care l-a ascultat sau privit atatia ani in sir. Printre cei care au scris despre.

Busu, socat de moartea lui Andrei Gheorghe: Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te

Florin Busuioc a vorbit in direct despre moartea ce a uimit intreaga Romanie. Prezentatorul meteo a spus cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te provoca. Nu puteai sa.

Prima sotie a lui Andrei Gheorghe a reactionat dupa moartea jurnalistului! Maria a fost iubirea lui din tinerete: L-am iubit enorm, neconditionat..

In ultima perioada, Andrei era abatut, din cauza faptului ca voia sa revina in presa, dar nu mai era dorit. Jurnalistul s-a stins din viata la 56 de ani. Prima lui sotie, Maria, a tinut sa spuna cateva cuvinte despre.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Oana Pellea, critici dure pentru cei care il lauda pe Andrei Gheorghe, dar care nu i-au oferit un loc de munca: E chiar scarbos

Actrita Oana Pellea 56 de ani) a scris pe contul personal de Facebook un text dur la adresa persoanelor care au numai cuvinte de lauda la adresa regretatului Andrei Gheorghe, dar care, in timpul vietii, nu i-au oferit un loc de munca care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )