Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gino Iorgulescu nu se da batut si incearca din nou la LPF

Online Sport Online Sport,
Gino Iorgulescu nu se da batut si incearca din nou la LPF

Trimis la plimbare de Dumitru Dragomir pe motiv ca a intarziat cu o zi, la 25 octombrie, cu depunerea candidaturii pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nu se da batut si luni s-a prezentat din nou cu dosarul la sediul LPF. continuă pe Online Sport

Gino Iorgulescu si-a depus candidatura pentru sefia LPF

Trimis la plimbare de Dumitru Dragomir pe motiv ca a intarziat cu o zi, la 25 octombrie, cu depunerea candidaturii pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nu s-adatbatut si luni s-a prezentat din nou cu dosarul la sediul LPF.

Gino Iorgulescu intra in cursa pentru sefia LPF. Dragomir are contracandidat.

Fostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, si-a depus luni candidatura la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), alegerile fiind programate la 14 noiembrie. Pana acum Dragomir era singurul inscris pentru un nou mandat in fruntea Ligii, conform Mediafax. A fost o surpriza pentru toata lumea pentru ca am reusit sa-mi depun candidatura. In statut se mentioneaza ca termen de depunere 15 zile, dar nu se specifica expres zile lucratoare. Si in astfel de conditii m-am incadrat in .

Gino Iorgulescu si-a depus candidatura la presedintia LPF

Fostul presedinte al clubului FC National, Gino Iorgulescu, si-a depus, luni, candidatura la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), alegerile fiind programate pe data de 14 noiembrie. A fost o surpriza.

Gino Iorgulescu vrea sa candideze la sefia LPF. Dragomir spune ca nu se poate

Fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu a declarat, vineri, ca intentioneaza sa candideze la presedintia LPF, insa actualul sef al ligii, Dimitru Dragomir, a precizat ca termenul limita pentru.

Gino Iorgulescu si-a depus candidatura la presedintia LPF

Fostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, si-a depus luni candidatura la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal, alegerile fiind programate la 14 noiembrie. A fost o surpriza pentru toata lumea.

Lady Gaga socheaza din nou! Artista s-a dezbracat in fata fanilor in clubul G-A-Y din Londra!

Odata cu apropierea Halloweenului Lady Gaga pare a simti de fiecare data nevoia crearii unei noi situatii socante, indiferent ca este vorba despre tinutele sale sau de vreun recital live. Cea recenta isprava de acest fel s-a intamplat in seara zilei de vineri, 25 octombrie, in celebrul club G-A-Y din Londra. In cadrul aparitiei sale .

Rusescu, din nou in vizorul lui Malaga

Zvonurile unui transfer al lui Raul Rusescu la Malaga prind din nou contrur in presa spaniola, dupa ce la inceputul lunii s-a vorbit prima oara despre aceasta noua posibila destinatie a sa.

Range Rover cu ampatament marit devine din nou realitate si apare in showroom-uri in martie 2014

Producatorul auto britanic Land Rover lanseaza o versiune cu ampatament marit a SUV-ului premium Range Rover, care va fi disponibila in showroom-uri incepand cu luna martie a anului 2014. Masina are ca tinte principale pietele din SUA, China si tarile arabe bogate.

FOTOGALERIE Range Rover cu ampatament marit devine din nou realitate si apare in showroom-uri in martie 2014

Producatorul auto britanic Land Rover lanseaza o versiune cu ampatament marit a SUV-ului premium Range Rover, care va fi disponibila in showroom-uri incepand cu luna martie a anului 2014. Masina are ca tinte principale pietele din SUA, China si tarile arabe bogate.

Conducerea Sibex s-a schimbat din nou

Actionarii Sibex au revocat trei dintre membrii Consiliului de Administratie, inclusiv pe presedintele Dan Simionescu, in cadrul Adunarii Generale din week-end, potrivit unor surse din piata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )