Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lady Gaga socheaza din nou! Artista s-a dezbracat in fata fanilor in clubul G-A-Y din Londra!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga socheaza din nou! Artista s-a dezbracat in fata fanilor in clubul G-A-Y din Londra!

Odata cu apropierea Halloweenului Lady Gaga pare a simti de fiecare data nevoia crearii unei noi situatii socante, indiferent ca este vorba despre tinutele sale sau de vreun recital live. Cea recenta isprava de acest fel s-a intamplat in seara zilei de vineri, 25 octombrie, in celebrul club G-A-Y din Londra. In cadrul aparitiei sale . continuă pe Devorator Monden

HOT! Lady Gaga prezinta cele trei coperti ale single-ului Venus!

Noutatile curg garla privind piesele incluse pe albumul ARTPOP pe care Lady Gaga il va lansa pe 11 noiembrie. Dupa ce ne-a facut cunostinta cu versiunea de studio a piesei Swine si cu un nou track de pe material, Gypsy, excentrica artista iese din nou in fata pentru a ne dezvalui cele trei coperti ale .

HOT! Lady Gaga prezinta cele trei coperti + un fragment al single-ului Venus!

Noutatile curg garla privind piesele incluse pe albumul ARTPOP pe care Lady Gaga il va lansa pe 11 noiembrie. Dupa ce ne-a facut cunostinta cu versiunea de studio a piesei Swine si cu un nou track de pe material, Gypsy, excentrica artista iese din nou in fata pentru a ne dezvalui cele trei coperti ale .

Lady Gaga, aproape goala pe scena X Factor UK!

Data de 8 noiembrie marcheza lansarea albumului ARTPOP al lui Lady Gaga, iar artista a pornit acum in campania de promovare ce precede aparitia albumului pe piata. Dupa o aparitie la Berlin, Lady Gaga a facut furori la Londra duminica seara, in cadurl X Factor UK, urcand pe scena aproape goala.

HOT! Lady Gaga a interpretat live in premiera trackul Gypsy la o petrecere de lansare din Berlin! Vezi aici recitalul artistei!

Excentrica artista a facut deliciul fanilor prezenti la micul eveniment cu interpretarea in premiera a unei noi piese de pe albumul ARTPOP, intitulata Gypsy. Trackul a fost compus in colaborare cu RedOne, in timp ce DJ-ul francez Madeon este producatorul piesei. Lady Gaga a urcat pe scena clubului Berghain din Berlin purtand o tinuta neagra .

Lady Gaga si The Wanted au cantat live la X Factor UK! Vezi aici momentele artistilor!

Duminica, 27 octombrie, noua editie live a show-ului X Factor UK a adus pe scena sa doua dintre cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale contemporane si anume Lady Gaga si formatia The Wanted. In cele cinci minute alocate prestatiei sale Lady Gaga a interpretat live in premiera atat noul single oficial, Do What U .

Fresh! Lady Gaga lanseaza single-ul promotional VENUS!

Cu o zi inainte de lansarea oficiala, Lady Gaga le-a facut o surpriza faniilor din intreaga lume si a lansat pe contul de Vevo piesa VENUS! Track-ul Venus este produs de Lady Gaga si pastreaza acelasi stil electro prezent si in piesele Applause si Do What U Want. Piesa se va bucura in scurt timp .

Lady Gaga s-a dezbracat complet in timpul unui concert (VIDEO)

Lady Gaga nu conteneste sa mentina viu interesul fanilor ei. intrucat Halloweenul se apropie, cantareata s-a costumat intr-o fantoma la cel mai recent concert al sau, purtand o rochie alba lunga si.

Lady Gaga s-a dezbracat complet la finalul unui concert

Lady Gaga reuseste de fiecare data sa-si socheze, dar si sa-si amuze fanii cu tinute bizare si aparitii extravagante, de data aceasta insa, a socat prin lipsa tinutei.

Lady Gaga, cu o mustata imensa la lansarea noului ei album (FOTO)

Lady Gaga a bifat inca o aparitie excentrica, vineri, la lansarea noului ei album, ARTPOP, la Berlin. Cantareata a renuntat la peruci si la machiajul strident, insa a purtat o mustata in stilul Salv.

Gino Iorgulescu nu se da batut si incearca din nou la LPF

Trimis la plimbare de Dumitru Dragomir pe motiv ca a intarziat cu o zi, la 25 octombrie, cu depunerea candidaturii pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nu se da batut si luni s-a prezentat din nou cu dosarul la sediul LPF.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )