Libnet.ro
UNICEF

00:07

GIPSY CASUAL lanseaza videoclipul single-ului BATE TOBA MARE

Devorator Monden Devorator Monden,
GIPSY CASUAL lanseaza videoclipul single-ului BATE TOBA MARE

Trupa Gipsy Casual lanseaza videoclipul piesei BATE TOBA MARE, cel de-al patrulea single al grupului si primul, de pana acum, in limba romana. Clipul este o a realitatii colectivului Gipsy Casual. Gya este printesa si mereu alintata, noi mereu pe drumuri, ca asa sunt muzicienii si cu zambete multe pentru ca ne place ce facem! . continuă pe Devorator Monden

Katy Perry a dezvaluit coperta single-ului Roar!

Mai e putin timp pana cand vom avea ocazia sa ascultam noul single al cantaretei. Pana atunci insa Katy Perry ne-a incantat cu teasere, un fragment din noua piesa, iar acum ne dezvaluie si coperta single-ului Roar. Coperta, foarte sugestiva, o prezinta pe artista intr-o fotografie, inconjurata de un background animal print, purtand o jacheta .

Katy Perry ne prezinta un al doilea teaser al single-ului Roar!

Artista ne face sa fim din ce in ce mai curiosi! Dupa ce zilele trecute am avut parte de un prim teaser intitulat Roar Burning Baby Blue, frumoasa cantareata ne mai ofera inca un teaser, de data aceasta mult mai sugestiv, intitulat Roar - The Third Coming. In cadrul acestuia, o multime de oameni .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1998 seconds )