Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rudy Giuliani a recunoscut ca a primit bani pentru a scrie scrisoarea catre Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rudy Giuliani a recunoscut ca a primit bani pentru a scrie scrisoarea catre Iohannis

Rudy Giuliani a recunoscut pentru portalul Politico. eu ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis. Giuliani ar fi primit onorariu de la firma Freeh Group International Solutions, care este detinuta de fostul. continuă pe Wall-Street Ro

Rudy Giuliani a recunoscut ca a primit bani pentru a trimite autoritatilor romane scrisoarea despre protocoalele Justitie-SRI

Rudy Giuliani a recunoscut pentru publicatia Politico. eu ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea adresata autoritatilor romane pe tema protocoalelor incheiate de institutii din sistemul judiciar cu SRI. Giuliani a spus ca a primit onorariu de la firma Freeh Group International Solutions care apartine fostului director FBI Louis Freeh. Acesta este avocatul omului de afaceri Puiu Popoviciu.

Politico.eu: Giuliani spune ca a fost platit pentru a trimite scrisoarea catre Iohannis

Rudy Giuliani a fost platit de o firma globala de consultanta pentru a trimite presedintelui Romaniei scrisoarea ce contrazice pozitia oficiala a guvernului SUA, scrie Politico. eu.

Departamentul de Stat american, dupa scrisoarea lui Rudy Giuliani: Romania, pana recent, a demonstrat un progres considerabil in combaterea coruptiei si construirea unui stat de drept

Scrisoarea lui Rudy Giuliani pentru autoritatile romane a atras atentia si presei straine. intr-un articol din de The Telegraph, jurnalistii britanice acorda spatiu important criticilor aduse de avocatul lui.

Ambasada SUA, reactie dupa scrisoarea lui Rudy Giuliani: Guvernul SUA nu comenteaza opiniile sau concluziile unor persoane fizice

Ambasada Statelor Unite a reactionat marti dupa scrisoarea trimisa de Rudy Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, in care acesta atrage atenttia asupra situatiei statului de drept grav afectat de.

Primaria Oradea anunta ca va strnge bani pentru refacerea Palatului Episcopal Greco-Catolic

Primaria Oradea anunta ca va strange bani pentru refacerea Palatului Episcopal Greco-Catolic, puternic afectat de incendiul izbuznit sambata seara. Incendiul a fost stins dupa aproape 3 ore si au intervenit peste 100 de pompieri.

Rudolph Giuliani a recunoscut ca a fost platit pentru a redacta scrisoarea catre Iohannis

RudolphGiuliani a declarat ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea adresata lui Klaus Iohannis. Fostul procuror american a sustinut pentru politico. euca a primit onorariu de la firma Freeh Group.

Politico: Rudolph Giuliani, avocatul lui Trump, a recunoscut ca a fost platit pentru scrisoarea adresata lui Iohannis

Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, a marturisit ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea catre Klaus Iohannis. Acesta a spus ca a remunerat de o firma a fostului director FBI, Louis.

George Maior, reactie dura dupa scrisoarea lui Rudy Giuliani: Expresia unui lobby, initiat de anumite forte care sunt interesate de apararea celor cu probleme cu justitia

George Maior, ambasador al Romaniei in SUA si fost director al SRI, a reactionat extrem de dur in urma scrisorii lui Rudolph Giuliani, avocat al lui Donald Trump, in care critica excesele DNA si protocoalele se.

Ce spune Tariceanu dupa ce Giuliani a admis ca a fost platit pentru scrisoare. Cu cteva ore n urma, el spunea ca nu sunt convins ca Giuliani a facut lobby, pentru ca nu am auzit sa fie angajat de cineva

Calin Popescu Tariceanu spune ca Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, s-a informat despre situatia din Romania inainte de a transmite scrisoarea autoritatilor romane si a facut acest demers in cunostinta de cauza, scrie Mediafax.

Mesaj EXPLOZIV pentru ANAF. Scrisoarea OFICIALA a unui avocat, inregistrata la Fisc: Ignorarea acestei afectiuni uro-genitale v-a afectat si capul unde trebuia sa se regaseasca materia cenusie. Va adresez urarea stramoseasca: La multa.... (FOTO)

Mesaj exploziv pentru ANAF! Un roman furios ca i s-au retinut mai multi bani decat trebuia, a inregistrat la Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti una dintre cele mai ciudate.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )