Libnet.ro
UNICEF

00:07

GlaxoSmithKline este investigata in Marea Britanie. Compania este acuzata de mituirea medicilor in China

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GlaxoSmithKline este investigata in Marea Britanie. Compania este acuzata de mituirea medicilor in China

Grupul farmaceutic GlaxoSmithKline GSK) este investigat penal in Marea Britanie. Acuzatiile aduse sunt mituirea medicilor, spitalelor si asociatiilor medicale din China pentru cresterea vanzarilor, informeaza Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Furnizorul de servicii IT Endava, cu peste 1100 angajati in Romania, a semnat un contract de 55,5 milioane euro cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie

Endava, companie de servicii IT cu peste 1100 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi, a semnat un contract pe trei ani in valoare de 45 de milioane de lire sterline aprox. 55,5 milioane euro) cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie, pentru continuarea furnizarii unei game complexe de servicii informatice, a anuntat joi compania.

Unde poti sa lucrezi daca esti matematician, medaliat international, studiezi in Romania, SUA sau Marea Britanie? Trei performeri discuta online cu cititorii HotNews.ro marti de la 15:00

Unde te poti angaja daca ai studii in matematica la universitati din Romania, SUA si Marea Britanie? Cum sa nu inveti matematica pe de rost? Ce gadgeturi si jocuri prefera un matematician? Despre toate acestea vor discuta online marti, de la ora 15:00, Gabriel Kreindler, Lucian Turea si Andrei Negut, studenti de exceptie care fac parte din generatia de medaliati la Olimpiada Internationala de Matematica intre anii 2000 - 2009. Lucian Turea a facut matematica la Universitatea din Bucuresti si acum lucreaza in IT, Gabriel Kreindler isi face doctoratul la Massachusetts Institute of Technology, iar Andrei Negut este si doctorand la Columbia University. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului si cei trei olimpici iti vor raspundeHotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Marea Britanie ar putea deveni cea mai dorita destinatie pentru joburi

Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Australia raman cele mai favorite destinatii pentru joburi la nivel global. Totusi, Marea Britanie ameninta tot mai mult prima pozitie detinuta de SUA in alegerile pe care le fac oamenii care vor sa lucreze.

Alegeri europarlamentare 2014. Victorie istorica pentru partidul antieuropean UKIP in Marea Britanie

Partidul eurofob UKIP condus de Nigel Farage a obtinut o victorie istorica in alegerile europene din Marea Britanie cu un scor de 27,5% si un numar mai mare de parlamentari decat cele trei partide clasice zguduite de un cutremur, dupa numararea voturilor in 10 din cele 12 regiuni electorale din Marea Britanie.

Cascadorie impresionanta pe un chei din Marea Britanie

Un motociclist pasionat de aventuri extreme a sarit cu bolidul sau pentru un chei din Marea Britanie. Saritura reusita a fost aplaudata de sute de oameni aflati pe plaja. Cascadorul care a reusit sa faca o sa.

Partidul eurofob UKIP, pe primul loc la alegeri in Marea Britanie

Liderul partidului UKIP Nigel Farage a dat asigurari, duminica seara, ca formatiunea eurofoba va castiga alegerile europarlamentare in Marea Britanie in fata partidelor traditionale .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1916 seconds )