Libnet.ro
UNICEF

00:07

Partidul eurofob UKIP, pe primul loc la alegeri in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Partidul eurofob UKIP, pe primul loc la alegeri in Marea Britanie

Liderul partidului UKIP Nigel Farage a dat asigurari, duminica seara, ca formatiunea eurofoba va castiga alegerile europarlamentare in Marea Britanie in fata partidelor traditionale . continuă pe România Liberă

Ce ii asteapta pe romanii din Marea Britanie. Rezultate zdrobitoare la europarlamentare a partidului lui Farage

Partidul eurofob UKIP al lui Nigel Farage devansa in alegerile europene, in Regatul Unit, cele trei partide traditionale, duminica seara, dupa aflarea rezultatelor in opt din cele 12 regiuni electorale, cu un.

Alegeri europarlamentare 2014. Victorie istorica pentru partidul antieuropean UKIP in Marea Britanie

Partidul eurofob UKIP condus de Nigel Farage a obtinut o victorie istorica in alegerile europene din Marea Britanie cu un scor de 27,5% si un numar mai mare de parlamentari decat cele trei partide clasice zguduite de un cutremur, dupa numararea voturilor in 10 din cele 12 regiuni electorale din Marea Britanie.

Rezultate partiale la alegerile locale din Marea Britanie: UKIP depaseste estimarile

Britanicii au votat joi atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru scrutinul local. Conform celor mai noi rezultate, partidul extremist UKIP a obtinut un scor bun pe plan local, castigand aproximativ 100 de locuri in Anglia.

Alegeri europarlamentare: extremistii castiga in Franta si Marea Britanie

Partidele extremiste au castigat in mai multe state din Uniunea Europeana in cadrul alegerilor pentru Parlamentul European. Ultranationalistii Frontulului National condus de Marine le Pen s-au situat pe primul loc in cadrul alegerilor care au avut loc.

Exit-poll: Partidul Popular Danez, antiimigratie, pe primul loc dupa alegeri

Partidul Popular Danez, o formatiune antiimigratie, se claseaza pe primul loc in Danemarca, cu 23% din voturile exprimate, arata un exit-poll difuzat duminica seara de catre televiziunea publica DR, relateaza AFP, conform Mediafax.

Unde poti sa lucrezi daca esti matematician, medaliat international, studiezi in Romania, SUA sau Marea Britanie? Trei performeri discuta online cu cititorii HotNews.ro marti de la 15:00

Unde te poti angaja daca ai studii in matematica la universitati din Romania, SUA si Marea Britanie? Cum sa nu inveti matematica pe de rost? Ce gadgeturi si jocuri prefera un matematician? Despre toate acestea vor discuta online marti, de la ora 15:00, Gabriel Kreindler, Lucian Turea si Andrei Negut, studenti de exceptie care fac parte din generatia de medaliati la Olimpiada Internationala de Matematica intre anii 2000 - 2009. Lucian Turea a facut matematica la Universitatea din Bucuresti si acum lucreaza in IT, Gabriel Kreindler isi face doctoratul la Massachusetts Institute of Technology, iar Andrei Negut este si doctorand la Columbia University. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului si cei trei olimpici iti vor raspundeHotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Alegerile pentru PE se desfasoara in toate statele din UE. Au inceput cu Marea Britanie si Olanda

In Europa, alegerile pentru Parlamentul European au inceput de joi cu votul cu din Marea Britanie si Olanda. Au urmat Irlanda, Cehia, Letonia, Malta si Slovacia. in cele mai multe state membre se voteaza.

Europenii isi voteaza reprezentantii in PE. Dupa Olanda si Marea Britanie, cehii isi aleg vineri eurodeputatii

Cehii sunt primii cetateni din Europa Centrala si de Est care voteaza la alegerile europarlamentare, dupa ce Olanda si Marea Britanie au dat, ieri, startul scrutinului, relateaza AFP, conform Mediafax.

Primele cifre oficiale ale potopului de romani in Marea Britanie: 35.000 in primele trei luni ale acestui an

Aproape 35. 000 de romani au aplicat pentru o slujba in Marea Britanie in primele trei luni ale anului 2014, conform registrului de Asigurari Nationale, citat de cotidianul Daily Mail.

Marea Britanie si Olanda au dat startul alegerilor europarlamentare

In Marea Britanie si Olanda s-a dat startul alegerilor europarlamentare. Fostele imperii maritime nu sunt doar in avangarda procesului electoral, ci si in fruntea desantului eurosceptic pregatit sa ia cu asalt Parlamentul European.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )